GC BEOGRAD

ГЦСР на првом „Elle Active Forumu“ у Београду

ГЦСР на првом „Elle Active Forumu“ у Београду

Директорка Градског центра за социјални рад у Београду, Зорица Павловић и Вишња Миливојевић, психолог и руководилац Одељења Сурчин ГЦСР, учествовале су на првом „Elle Active Forumu” у Београду, који је организован по узору на „Elle Active Forum“ који се сваке године организује у Француској. Овај догађај бавио се темама родне равноправности, професионалним развојем, женским правима, модом и побољшањем менталног здравља у свакодневном животу.

Представнице Градског центра узеле су учешће на првом панелу који се бавио темом усвајања у Србији, родном политиком и репродуктивним правима. Овај панел позабавио се тиме какви су услови, процедуре, питања и дилеме са којима се суочавају људи у овом процесу, али и правилним усмеравањем за усвајање у Србији.

На овом панелу учесници су били и арт директорка у Адриа Медиа магазинима Зорица Обрадовић Лончар, и оснивачица и директорка Центра за биополитичку едукацију Марија Ратковић, док је модератор била новинарка Ивана Зарић. „Elle Active Forum” одржан је у Продајном центру Belgrade Waterfront, а цео догађај је био уоквирен панелима и стручним радионициама.

Претрага

Кол Центар

magazin
 

ЕЛЕКТРОНСКИ МАГАЗИН

Информатор

Информације о социјалним давањима

Архиве

Skip to content