GC BEOGRAD

Gradski centar na šestom Sajmu za treće doba

Gradski centar na šestom Sajmu za treće doba

Gradski centar za socijalni rad u Beogradu po šesti put se predstavio na  manifestaciji Sajam za treće doba koja se 28. i 29. maja održala na Beogradskom sajmu pod pokroviteljstvom predsednika Republike Srbije.

Sajam je otvorio zamenik gradonačelnika Goran Vesić, a događaju su prisustvovali članovi Gradskog veća Elena Bilić i sekretarka za socijalnu zaštitu Nataša Stanisavljević.

Štand Gradskog centra je, tokom dva dana posetilo veliki broj sugrađana koji su imali priliku da se upoznaju sa pravima i uslugama iz oblasti socijalne i porodičnopravne zaštite koje mogu da ostvare posredstvom GCSR-a.

Šesti sajam je bio pod sloganom  „Grad u kome godine imaju budućnost”!”, a svi posetioci su mogli da provere svoje zdravstveno stanje i saznaju tajne pravilne ishrane, da učestvuju u zabavnim radionicama i nagradnim igrama, osvoje vredne poklone i brojne popuste, saznaju i odaberu kako da ispune svoje slobodno vreme. Na Sajmu se predstavio veliki broj izlagača – predstavnici državnih i gradskih institucija, udruženja penzionera, udruženja medicinskih ustanova, domaće i strane kompanije koje pružaju usluge starijima i promovišu aktivno starenje na polju zdravlja, ishrane, rekreacije, druženja i zabave.

Pretraga

Kol Centar

magazin
 

ELEKTRONSKI MAGAZIN

Informator

Informacije o socijalnim davanjima

Arhive

Skip to content