GC BEOGRAD

Gradski centar obeležio 32 godine postojanja

Gradski centar obeležio 32 godine postojanja

Gradski centar za socijalni rad obeležio je 32 godine od osnivanja i tim povodom dodeljene su  zahvalnice i javna priznanja zaslužnim radnicima. Po prvi put, godišnjica je ove godine obeležena u svim odeljenjima Gradskog centra zajedničkim sastankom svih zaposlenih i prigodnim posluženjem, kao i svečanim kolegijumom rukovdilaca gde su i dodeljena priznanja.
Silvia Alavanja, v.d. direktora Gradskog centra za socijalni rad u Beogradu čestitala je rođendan svim zaposlenima u Gradskom centru i poručila da ovaj dan treba da se obeležava  zajedno – Svi smo deo Gradskog centra, u istom smo timu i volela bih da se tako i osećate – poručila je Silvia  Alavanja kolegama.
– Kao rođendansku želju svima ću nam poželeti da u narednom periodu budemo ponosni što radimo u sistemu socijalne zaštite i Gradskom centru, da verujemo u sebe i svoje znanje, da se stalno podsećamo zašto smo odabrali ovaj posao jer je privilegija učestvovati u rešavanju važnih životnih problema „malih i velikih“ ljudi koji to ne mogu sami – istakla je ona i zahvalila se kolegama  na radu, trudu i posvećenosti.
– Godina koja je na izmaku, kao i mnogo prethodnih, zaista je bila puna izazova. Počeli smo sa radom u SOZIS-u, a krajem prošle godine sa primenom Socijalne karte, desile su se i strašne tragedije u našoj zemlji koje su svakako uticale na sve nas. Znam da nije bilo lako sve postići, uskladiti potrebe i zahteve korisnika i obima posla, ali vi uspevate i ja sam ponosna na vas. Trudimo se i zajedno smo uradili mnogo da prevaziđemo izazove koji su bili ispred nas. Nadam se da ćemo i u narednom periodu imati trend rasta zaposlenih i da ćemo nastaviti sa unapređenjem uslova rada.
V.d. direktora uručila je javna priznanja i zahvalnice zaslužnim radnicima. Javno priznanje za rezulatate stručnog rada u zaštiti korisnika dobili su Odeljenje Zemun, a pojedačno priznanje Snežana Jovanović Drljača, za unapređenje stručnog rada i saradnju sa ustanovama i institucijama dobili su Odeljenje Vračar, dok je za pojednica  priznanje dobila Marjana Krasić. Priznanje za dugogodišnji predan rad  dobila je Branka Milosavljević,  a za lični doprinos u unapređenju međuljudskih odnosa i odnosa sa korisnicima Tijana Veljkov. Zahvalnice za predan rad  i rezultate stručnog rada dobili su : Olivera Simendić, Slađana Ivanović, Biljana Kuprešanin, Biljana Cmiljanić, Aleksandra Kocić, Ćamila Džanić i Slobodan Milanović.

Pretraga

Kol Centar

magazin
 

ELEKTRONSKI MAGAZIN

Informator

Informacije o socijalnim davanjima

Arhive

Skip to content