GC BEOGRAD

Зорица Павловић изабрана за директора Градског центра

Зорица Павловић изабрана за директора Градског центра

Одборници Скупштине Београда су на трећој седници, која је одржана 26. јуна 2018. године, донели одлуку о именовању Зорице Павловић за директора Градског центра за социјални рад у Београду.

Зорица Павловић је дипломирани социјални радник, завршила је Факултет политичких наука, Универзитет у Београду. На истом факултету је 2009. године завршила и специјализацију из области социјалне рехабилитације.
Највећи део досадашње каријере провела је у Градском центру за социјални рад у Београду где, са краћим прекидима, ради од 1982. године. У периоду од 1984 до 1985 године радила је у установи Дневни центри и клубови за старије, одакле је каријеру наставила у ГЦСР Одељење Младеновац.
У периоду од 2000. до 2006. године радила је Градској управи Града Београда, најпре као заменик секретара, а од 2003. године као градски Секретар за социјалну, дечју и борачку заштиту. Док је обављала функцију градског секретара реконструисане су скоро све дечје и социјалне установе, изграђен је нов Дневни боравак за децу и омладину ометену у развоју и три предшколске установе (у Реснику, Миријеву и Бежанијској коси). Посебан допринос дала је у увођењу нових услуга у систем социјалне заштите Града Београда и то: Сталне новчане помоћи за родитеље тројки, четворки, петорки, шесторки и дуплих близанаца, Сталне новчане помоћи деци без родитељског старања, Стипендије, Помоћи у кући и Бесплатног оброка за најугроженије суграђане.
Од 2006. до 2008. године радила у Установи Геронтолошки центар Младеновац, а након тога у ГЦСР као руководилац Одељења Младеновац. Ту функцију је обављала до 26. септембра 2017. године када је именована за в.д. директора Градског центра за социјални рад у Београду. Завршила је бројне обуке и едукације из области социјалне заштите.

Претрага

Кол Центар

magazin
 

ЕЛЕКТРОНСКИ МАГАЗИН

Информатор

Информације о социјалним давањима

Архиве

Skip to content