GC BEOGRAD

Archive

Обележен Међународни дан борбе против насиља над женама

    Обележен Међународни дан борбе против насиља над женама

Поводом Међународног дана борбе против насиља над женама заменик градоначелника Горан Весић, секретарка за социјалну заштиту Наташа Станисављевић  и директорка Градског центра за социјални рад у Београду Зорица Павловић обишли

Прикажи цео текст
Skip to content