GC BEOGRAD

ПРЕДСТАВНИЦИ ЦЕНТРА ЗА СОЦИЈАЛНИ РАД БИЈЕЉИНА У ПОСЕТИ ГРАДСКОМ ЦЕНТРУ

ПРЕДСТАВНИЦИ ЦЕНТРА ЗА СОЦИЈАЛНИ РАД БИЈЕЉИНА У ПОСЕТИ ГРАДСКОМ ЦЕНТРУ

Представници ЈУ Центра за социјални рад Бијељина, посетили су Градски центар за социјални рад у Београду како би се упознали са радом Саветовалишта за брак и породицу Градског центра, а у циљу сарадње, размене искустава и идеја с обзиром да је у плану оснивање Саветовалишта у оквиру Центра за социјални рад Бијељина.
Домаћини посете колегама из Бијељине, Станко Гујаничић, в.д. директора Градског центра и Слађана Ивановић, руководилац Саветовалишта за брак и породицу, госте су упознали са начином рада и функционисања Саветовалишта које функционише у оквиру Градског центра за социјални рад у Београду.
Овом приликом Станко Гујаничић је истакао да су колеге из Бијељине на правом месту и да му је велико задовољство што су одабрали и препознали београдско Саветовалиште као пример на који се могу угледати.
Терапеути Саветовалишта за брак и породицу Градског центра Слађана Ивановић, Љубица Конџић Поповић, Маја Марковић и Дејан Цветковић представили су колегама програме који се реализују, искуства и изазове са којима се сусрећу. Стручњаци из Бијељине посебно су заинтересовани за сарадњу у вези Програма психолошке подршке запосленима који се спроводи у Градском центру, а који су осмислили и реализују терапеути Саветовалишта за брак и породицу Градксог центра.

Претрага

Кол Центар

magazin
 

ЕЛЕКТРОНСКИ МАГАЗИН

Информатор

Информације о социјалним давањима

Архиве

Skip to content