GC BEOGRAD

Представници Породичног саветовалишта из Сарајева у посети београдским колегама

Представници Породичног саветовалишта из Сарајева у посети београдским колегама

Представници КЈУ Породичног саветовалишта Сарајево, предвођени директором Османом Шаљо, посетили су Саветвалиште за брак и породицу Градског центра за социјални рад у Београду са циљем сарадње, размене искустава и идеја о будућим пројектима.
Домаћини посете колегама из Сарајева, Силвиа Алавања, в.д. директора Градског центра и Слађана Ивановић, руководилац Саветовалишта за брак и породицу, госте су упознали са начином рада и функционисања београдског Саветовалишта које функционише у оквиру Градског центра за социјални рад у Београду.
Актуелну организација рада, историју претходног функционисања и пређеног пута у развоју Породичног саветовалишта Сарајево, гости су предстваили у виду видео презентације.
Заједнички закључци на крају посете  су да је састанак био веома конструктиван у смислу размене искустава стручног рада и размена идеја за могуће унапређење праксе рада оба Саветовалишта, као и да је ова посета значајно допринела међусобном упознавања система рада, отварања могућности за сарадњу у погледу посета у форми едукација, округлих столова, супервизије и пројеката.
Састанку су присуствовали и Фикрета Мулаосмановић-шефица Одељења за развојно истраживачке послове и социјалне иновације, Амер Шендеровић-стручни саветник за развојно истраживачке послове и социјалне иновације, Наташа Кахримановић-стручна саветница Одељења за саветодавно-терапеутски рад испред КЈУ Породичног саветовалишта Сарајево као и Дејан Цветковић-стручни радник саветовалишта и Маја Марковић-стручна радница саветовалишта испред Саветовалишта за брак и породицу Градског центра за социјални рад у Београду.

Претрага

Кол Центар

magazin
 

ЕЛЕКТРОНСКИ МАГАЗИН

Информатор

Информације о социјалним давањима

Архиве

Skip to content