GC BEOGRAD

Посета одељењима – психолошка подршка за запослене

Силвиа Алавања, в.д. директора ГЦСР и Слађана Ивановић руководилац Саветовалишта за брак и породицу Градског центра за социјални рад, наставиле су обилазак запослених у свим одељењима Градског центра са циљем партиципације стручних радника у изради Програма групног рада у виду психолошке подршке запосленима .

– Наишли смо на позитивне реакције запослених у Градском центру, већина колега је заинтересована за овај вид подршке и доста активно учествују у изради овог програма, у смислу сугестија, предлагања тема, проблема и изазова са којима се суочавају.  На основу информација које смо до сада прикупили и добили у разговору са колегама из Одељења, а обишле смо готово половину,  већ можемо извући неке закључке, односно потребе и теме које су заједничке за већину запослених – рекла је Алавања.

Циљ овог програма је спречавања  и ублажавања професионалног изгарања као последице изложености хроничном стресу на послу. Биће организован у форми групног психотерапијског рада, а водиће га психотерапеути Саветовалишта за брак и породицу Градског центра за социјални рад који иза себе имају искуство и у различитим видовима групног рада, радионица, едукација, супервизије и сл.

Програм подршке ће бити базиран на добровољности и одржаваће се једном недељно у трајању од 1,5 сат.

Претрага

Кол Центар

magazin
 

ЕЛЕКТРОНСКИ МАГАЗИН

Информатор

Информације о социјалним давањима

Архиве

Skip to content