GC BEOGRAD

Održan radni sastanak predstavnika GCSR-a, suda i tužilaštva

Održan radni sastanak predstavnika GCSR-a, suda i tužilaštva

U Gradskom centru za socijalni rad u Beogradu održan je redovni godišnji radni sastanak predstavnika GCSR-a, Višeg suda u Beogradu – Odeljenja za maloletnike, Višeg javnog tužilaštva – Odeljenja za maloletnike i Uprave kriminalističke policije Beograd. Teme sastanka bile su dosadašnji tokovi saradnje, izazovi i preporuke za unapređenje saradnje.
Silvia Alavanja, v.d. direktora  Gradskog centra za socijalni rad u Beogradu obratila se prisutnima i tom prilikom pohvalila dosadašnju sradnju i istakla da ovi sastanci daju dobre rezulatate i da predstavljaju dobar način da se sagledaju  problemi i zajednički nađu rešenja.
Predstavnici suda i tužilaštva naglasili da j eu proteklom periodu ostvarena puna saradnja sa Gradskim centrom, da su postupanje i saradnja unapređeni, da postoji zajednički cilj, a to je zaštita prava i interesa deteta, odnosno mlade osobe. Tokom sastanka razmenjena su iskustva, primeri dobre prakse kao i izazovi sa kojim su se susretali u radu u prethodnom periodu.
Rukovodioci i predstavnici Gradskog centra, suda, tužilaštva i policije sastanak su završili sa zaključkom da je saradnja i dalje dobra, da uvek ima mesta za unapređenje i da je jedini problem u nedostatku sistemskih rešenja, kojih za sada nema, ali se očekuju.

Pretraga

Kol Centar

magazin
 

ELEKTRONSKI MAGAZIN

Informator

Informacije o socijalnim davanjima

Arhive

Skip to content