GC BEOGRAD

Odeljenje Stari grad dobitnik specijalne nagrade u akciji “Za zeleniji Beograd”

Odeljenje Stari grad dobitnik specijalne nagrade u akciji “Za zeleniji Beograd”

Gradski centar za socijalni rad u Beogradu, Odeljenje Stari grad dobitnik je specijalne nagrade za uređenje prostora ispred centra u akciji  “Za zeleniji Beograd” koju dodeljuje JKP “Zelenilo-Beograd”.

Specijalna nagrada Gradskom centru, Odeljenju Stari grad dodeljena je za poseban trud zaposlenih koji, iako se bave zahtevnim poslom, ulažu napore da korisnicima i sebi ulepšaju ambijent u kojem borave.

JKP “Zelenilo-Beograd” dodelilo je zahvalnice i nagrade pobednicima i učesnicima ove akcije na završnoj svečanosti proglašenja pobednika na Malom KalemegdanuDogađaju su prisustvovali zamenik gradonačelnika Goran Vesić, generalni direktor JKP “Zelenilo-Beograd” Slobodan Stanojević, kao i mnogi drugi gradski funkcioneri.

Cilj ove akcije, koja se uspešno  realizuje već 17 godina, je razvijanje pozitivnog odnosa prema zelenilu i cveću kod građana, uz istovremenu motivaciju da u pozitivnoj konkurenciji, za izbor najlepših prostora unaprede stanje svog neposrednog okruženja. Činjenica da je iz godine u godinu, odziv građana sve veći pokazuje da je cilj akcije ispunjen i da građani svojim odnosom prema zelenilu teže da i sami doprinesu kvalitetnijem i lepšem životu u Beogradu.

Akcija je potekla od ideje koju je osmislilo JKP “Zelenilo-Beograd”, Beograd čija se realizacija ostvaruje uz podršku Skupštine Grada i Sekretarijata za poslove odbrane, vanrednih situacija, komunikacije i koordinaciju odnosa sa građanima.

Pretraga

Kol Centar

magazin
 

ELEKTRONSKI MAGAZIN

Informator

Informacije o socijalnim davanjima

Arhive

Skip to content