GC BEOGRAD

Кол центар – најлакши пут до информација

Београђани препознају значај отварања Кол центра Градског центра за социјални рад у Београду и све више користе услуге овог облика комуникације као најефикаснијег начина да дођу до информација о правима и услугама Градског центра из области социјалне и породично правне заштите.
Број позива Кол центра Градског центра за социјални рад у Београду, који је отворен у марту месецу, повећан је за 11 одсто. У току априла месеца забележено је 1.372 позива на број Кол центра, што је у просеку 46 позива дневно. Од укупног броја позива, са 588 позива биран је разговор са оператером, а са осталих бирана је једна или више опција са менија.
Пројекат „Заједно до решења – Кол центар Градског центра за социјални рад у Београду“ реализује се у оквиру програма „Заједници заједно 2018.“ који је подржала компанија НИС у сарадњи са Градом Београдом и градским Секретаријатом за социјалну заштиту. Циљ пројекта је унапређење доступности информација о правима и услугама у области социјалне заштите свим грађанима града Београда увођењем кол центра и пуштањем у рад новог, редизајнираног веб портала са интегрисаним софтвером за особе са инвалидитетом.
Унапређени веб портал, такође, бележи већи број посета, па је у односу на период пре редизајнирања, број посета повећан девет пута на месечном нивоу.

Грађани позивом на број  Кол центра 011 2650-542, без одласка у Одељење ГЦСР, које због здравстевних пробема, удаљености или недостатка времена грађанима може представљати проблем, без чекања или заузећа телефонске линије, на брз и ефикасан начин могу доћи до информација. Информације говорне секретарица Кол центра Градског центра за социјални рад у Београду доступне су сваког дана 24 часа. Радно време оператера као и надлежних Одељења ГЦСР је радним данима од 7.30 до 15.30 часова. Пратећи упутства говорне секретарице притиском на одређени тастер на телефону грађанима су одмах доступне информације о траженим  правима и услугама, као и директна повезаност са свих 17 Одељења ГЦСР, а у сваком тренутку притиском на тастер 0 грађани могу добити помоћ оператера.

09.05.2019.

Претрага

Кол Центар

magazin
 

ЕЛЕКТРОНСКИ МАГАЗИН

Информатор

Информације о социјалним давањима

Архиве

Skip to content