GC BEOGRAD

Кол центар и унапређени веб портал представљени на Сајму за треће доба

Кол центар и унапређени веб портал представљени на Сајму за треће доба

На шестом сајму за Треће доба, дводневној манифестацији која је одржана на Београдском сајму, Градски центар је грађанима представио значај и предност увођења услуге Кол центра као и унапређеног веб портала који је прилагођен особама са инвалидитетом.

У разовору са бројним грађанима представници Градског центра упознали су их са услугом Кол центар која представља најефикаснији начин да дођу до информација о правима и услугама из области социјалне и породично правне заштите. Такође, грађани су имали на располагању и лифлете који садрже информације о Кол центру и редизајнираном веб порталу.

Пројекат „Заједно до решења – Кол центар Градског центра за социјални рад у Београду“ реализује се у оквиру програма „Заједници заједно 2018.“ који је подржала компанија НИС у сарадњи са Градом Београдом и градским Секретаријатом за социјалну заштиту. Циљ пројекта је унапређење доступности информација о правима и услугама у области социјалне заштите свим грађанима града Београда увођењем кол центра и пуштањем у рад новог, редизајнираног веб портала са интегрисаним софтвером за особе са инвалидитетом.

Претрага

Кол Центар

magazin
 

ЕЛЕКТРОНСКИ МАГАЗИН

Информатор

Информације о социјалним давањима

Архиве

Skip to content