GC BEOGRAD

Заједно до решења – Кол центар Градског центра за социјални рад у Београду

Од почетка реализације пројекта „Заједно до решења – Кол центар Градског центра за социјални рад у Београду“ у оквиру програма „Заједници заједно 2018.“ који је подржала компанија НИС у сарадњи са Градом Београдом и градским Секретаријатом за социјалну заштиту, забележено је укупно 4.318 позива на број кол центра и 20.474 посете на унапређеном веб порталу који је прилагођен особама са инвалидитетом. Највећи број грађана који су звали на број кол центра, нешто више од половине, бирали су неку опцију из менија и то најчешће опцију Права и услуге, док је нешто мање од половине бирало опцију разговор са оператером.
Према статистичким подацима добијеним у току реализације овог пројекта у опцији Права и услуге грађане су највише интересовале информације о праву на новчану социјалну помоћ, на једнократну помоћ као и услуга помоћ у кући, па су најчешће и бирали те опције. У разговору са оператером грађане су најчешће тражили информације везане за конкретан случај и рад на конкретном предмету.
Што се тиче посета на редизајнираном веб порталу, посетиоци сајта најчешће су отварали страницу под називом Корисници, затим Права и услуге и страницу Контакт.

18.06.219

Претрага

Кол Центар

magazin
 

ЕЛЕКТРОНСКИ МАГАЗИН

Информатор

Информације о социјалним давањима

Архиве

Skip to content