GC BEOGRAD

Додатна обука правника за рад у СОЗИС-у

Додатна обука правника за рад у СОЗИС-у

Министарство за рад, запошљавање борачка и социјална питања организовало је додатну обуку за правнике Градског центра за социјални раду Београду са циљем  решавања и отклањања свих потешкоћа и недоумица у раду  у софтверу – Систем за заштиту и аутоматизацију инструмената социјалне заштите (СОЗИС) чија је примена кренула почетком ове године.
На почетку обуке, присутнима се обратила Силвиа Алавања в.д. директора Градског центра и том приликом истакла да је од великог значаја да сви ефикасно користе овај оперативни систем,  јер он са једне стране доприноси бржем и једноставнијем раду запослених, а са друге стране унапређује квалитет услуга социјалне заштите, јер омогућава дигитализацију оних процеса рада који су се до сада спроводили „ручно“.
Обуку су држали Оливер Ристић, правник у ЦСР Стара Пазова, Марио Шили, правник у ЦСР Суботица и Радомир Шовљански из „ Digital open solutions “.
Софтвер СОЗИС је омогућио дигитализацију  различитих врста поступака које грађани остварују у оквиру центара за социјални рад и у њему се обавља комплетан рад центара. Овај информациони систем обезбедило је Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања за све центре за социјални рад у Србији.

Претрага

Кол Центар

magazin
 

ЕЛЕКТРОНСКИ МАГАЗИН

Информатор

Информације о социјалним давањима

Архиве

Skip to content