GC BEOGRAD

Градски центар на шестом Сајму за треће доба

Градски центар на шестом Сајму за треће доба

Градски центар за социјални рад у Београду по шести пут се представио на  манифестацији Сајам за треће доба која се 28. и 29. маја одржала на Београдском сајму под покровитељством председника Републике Србије.

Сајам је отворио заменик градоначелника Горан Весић, а догађају су присуствовали чланови Градског већа Елена Билић и секретарка за социјалну заштиту Наташа Станисављевић.

Штанд Градског центра је, током два дана посетило велики број суграђана који су имали прилику да се упознају са правима и услугама из области социјалне и породичноправне заштите које могу да остваре посредством ГЦСР-а.

Шести сајам је био под слоганом  „Град у коме године имају будућност”!”, а сви посетиоци су могли да провере своје здравствено стање и сазнају тајне правилне исхране, да учествују у забавним радионицама и наградним играма, освоје вредне поклоне и бројне попусте, сазнају и одаберу како да испуне своје слободно време. На Сајму се представио велики број излагача – представници државних и градских институција, удружења пензионера, удружења медицинских установа, домаће и стране компаније које пружају услуге старијима и промовишу активно старење на пољу здравља, исхране, рекреације, дружења и забаве.

Претрага

Кол Центар

magazin
 

ЕЛЕКТРОНСКИ МАГАЗИН

Информатор

Информације о социјалним давањима

Архиве

Skip to content