GC BEOGRAD

Стално запослење за вредне стручњаке

Захваљујући закључку Комисије Владе Србије за давање сагласности за ново запошљавање и ново радно ангажовање корисника јавних средстава  и Министарству за рад запошљавање, борачка и социјална питања, Градском центру за социјални рад у Београду одобрен је пријем у стални радни однос за 25 стручних и административних радника.
– Захваљујемо се Влади Србије јер нам је омогућилa да у стални радни однос примимо нове, вредне људе који су својим радом, ентузијазмом и знањем већ показали да могу и желе да  раде у центру за социјални рад, донели су нам нову енергију и верујем да то и наши корисници осећају. Поред тога што и даље одређени број наших запослених одлази у пензију или проналaзе друге, нове послове, могу да кажем да са овим, новим бројем кадрова, успевамо да допунимо празнину и разлику у односу на потребе растућег броја корисника. Надам се да ћемо и у наредном периоду имати позитиван тренд раста запослених- истакла је Силвиа Алавања, в.д. директора Градског центра за социјални рад приликом потписивања Уговора о сталном запослењу.
Она је поручила новим колегама да ће увек имати њену подршку као и подршку искуснијих колега и да се труде да не устукну пред изазовима којих ће сигурно бити у овом захтевном и стресном али пре свега хуманом и лепом послу.

Претрага

Кол Центар

magazin
 

ЕЛЕКТРОНСКИ МАГАЗИН

Информатор

Информације о социјалним давањима

Архиве

Skip to content