heder
postavite pitanje
socijlana davanja
informator

emagazin

36 НОВИХ СТАНОВА ЗА ИЗБЕГЛИЧКЕ ПОРОДИЦЕ

01.07.2016.

У насељу Камендин, Акробате Алексића бб, заменик градоначелника Београда Андреја Младеновић, секретарка за социјалну заштиту Наташа Станисављевић, заменик шефа Делегације ЕУ у Републици Србији Оскар Бенедикт, шеф Представништва УНХЦР у Србији Ханс Фридрих Шодер, комесар за избеглице и миграције Републике Србије Владимир Цуцић и директор ГЦСР-а Владимир Илић присуствовали су уручењу кључева станова за 36 избегличких породица.

ОБУКА И ПОСАО ЗА МЛАДЕ ИЗ СИСТЕМА СОЦИЈАЛНЕ ЗАШТИТЕ

29.06.2016.

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Александар Вулин и директор Градског центра за социјални рад у Београду Владимир Илић, посетили су предузеће "Дарт" у Убу, које обучава младе из система социјалне заштите, који заслужују шансу да својим радом обезбеде егзистенцију за себе и своје будуће породице.

XVI СУСРЕТИ ЗАПОСЛЕНИХ У СОЦИЈАЛНОЈ ЗАШТИТИ: ГЦСР НАЈОРИГИНАЛНИЈА ЕКИПА СА ДВА ПЕХАРА И МЕДАЉОМ

27.06.2016.

Шеснаести традиционални Сусрети запослених у социјалној заштити у организаци Републичког Синдиката одржани су у Чању од 19. до 24. јуна на којима се окупило више од петстотина такмичара из целе Србије. У позитивној атмосфери фер и спортског надметања екипа ГЦСР-а у Београду је проглашена за најоригиналнију, освојивши два трећа места, у фудбалу и кошарци и сребрну медаљу у стрељаштву.

ОБНОВА ОБЈЕКАТА ГЦСР-А СЕ НАСТАВЉА

23.06.2016.

Градска секретарка за социјалну заштиту Наташа Станисављевић, председник градске општине Чукарица Срђан Коларић и директор Градског центра за социјални рад у Београду Владимир Илић, обишли су ГЦСР одељење Чукарица и том приликом истакли да ће Град Београд наставити да брине о корисницима програма социјалне заштите, али и запосленима који раде у центрима за социјални рад.

ОБУКА СТРУЧНИХ РАДНИКА ГЦСР-а У КАНЦЕЛАРИЈИ ПОВЕРЕНИКА ЗА СЛОБОДАН ПРИСТУП ИНФОРМАЦИЈАМА ОД ЈАВНОГ ЗНАЧАЈА И ЗАШТИТУ ПОДАТАКА О ЛИЧНОСТИ

10.06.2016.

Представници Градског центра за социјални рад у Београду и Секретаријата за социјалну заштиту учествовали су на семинару у организацији Канцеларије Повереника за информације од јавног значаја и заштиту података о личности, у циљу  унапређења рада Градског центра за социјални рад у Београду у вези са применом Закона о заштити података о личности и Закона о слободном приступу информација од јавног значаја.

Поткатегорије