heder
postavite pitanje
socijlana davanja
informator

emagazin

ГЦСР против дискриминације ЛГБТ особа

07.12.2016.

Владимир Илић, директор Градског центра за социјални рад у Београду потписао је данас у Старом двору, Меморандум о сарадњи на подручју превенције дискриминације и подршке ЛГБТ особама на територији града Београда.

Борба против насиља у породици: одржан састанак координационог тела

26.09.2016.

У Градском центру за социјални рад  Београду, одржан је састанак координационог тела за спровођење Споразума о међусекторској сарадњи у примени Општег протокола о поступању и сарадњи установа, органа и организација у ситуацијама насиља над женама у породици и у партнерским односима на подручју града Београда, који је потписан 25.новембра 2015. године.

Обележен светски дан борбе против алцхајмерове болести

21.09.2016.

Поводм Светског дана борбе против Алцхајмерове болести, Владимир Илић, директор Градског центра за социјални рад у Београду у свечаној сали Општине Стари град у Београду, отворио је скуп под називом „Мултидисциплинарни приступ оболелима од Алцхајмерове болести“ у организацији удружења „Сениор“.

Донација за Обреновачке гимназијалце

21.09.2016.

Градски центар за социјални рад у Београду обезбедио је донацију од преко 300 уџбеника за ученике првог разреда општег смера обреновачке Гимназије. Владимир Илић директор ГЦСР-а уручио је донацију Ивици Протићу директору школе, која је највише страдала током мајских поплава, након којих је школа обновљена, адаптирана и опремљена новим намештајем и училима.

На евиденцији ГЦСР-А око 100.000 корисника

01.09.2016.

Владимир Илић директор Градског центра за социјални рад у Београду, гостујући у Јутарњем програму ТВ Студио Б, нагласио је да се на евиденцији Градског центра за социјални рад у Београду налази близу 100.000 корисника социјалне и породично правне заштите и да се тај број у односу на претходну деценију повећао за скоро 25 %. Примера ради, 2006. године је евидентирано   68 340 корисника.

Поткатегорије