heder
postavite pitanje
socijlana davanja
informator

emagazin

ГЦСР на сајму запошљавања у Гроцкој

15.03.2017.

Градски центар за социјални рад у Београду учествовао је на сајму запошљавања у Гроцкој који је организовала Национална служба за запошљавање, испостава Гроцка и Савет за запошљавање на територији градске општине Гроцка.

ГЦСР на конференција ''Млади у Србији и напуштање заштите - инвестиција за будућност''

10.03.2017

Представник Градског центра за социјални рад у Београду, Микаина Стевановић, учествовала је на конференција ''Млади у Србији и напуштање заштите - инвестиција за будућност'' коју је организовала “ФИЦЕ Србија”. Конференцију је отворио Александар Вулин,  министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања и том приликом навео да је систем социјалне заштите прошле године напустило је 1.272 младих без родитељског старања као и да је држава наставила да им помаже да нађу смештај, али и посао, како би се што пре осамосталили и засновали своју породицу.

Посета Групе експерата за борбу против трговине људима – ГРЕТА Градском центру

08.3.2017. 

Представници Градског центра за социјални рад у Београду одржали су састанак са Групом експерата за борбу против трговине људима – ГРЕТА. Тема састанка била је поступање запослених у ГЦСР у заштити жртава трговине људима као и према малолетним мигрантима без пратње и рањивим категоријама миграната.

Светски дан социјалне правде

20.02.2017.

Градски центар за социјални рад у Београду као кључни фактор социјалне заштите у Београду свакодневно се труди и активно ради на остваривању социјалне правде, унапређењу борбе против сиромаштва, једнакости полова, праву на рад и једнаких шанси за све.

Економска криза, даље сиромашење грађана, раст незапослености, али и неактивност у тражењу посла код једног дела суграђана, довели су тога до тога да се број оних који у главом граду траже помоћ од државе, односно локалне самоуправе стално расте.

Нови аутомобил за Градски центар за социјални рад у Београду

08.02.2017.

Драган Тодоровић, државни секретар у Министарству за рад запошљавање, борачка и социјална питања уручио је данас кључеве новог аутомобила марке „Fiat Tipo“, Владимиру Илићу, директору Градског центра за социјални рад у Београду.

Поткатегорије