heder
postavite pitanje
socijlana davanja
informator

emagazin

У ГЦСР одржан радни састанак поводом примене новог Закон о спречавању насиља у породици

У Градскоом центру за социјални рад у Београду одржан је радни састанак поводом примене новог Закона о спречавању насиља у породици. Састанку су присуствовали тужиоци Првог, Другог и Трећег основног јавног тужилаштва у Београду, као и руководиоци и стручни радници из 12 Одељења ГЦСР-а.

Ново возило за боље услуге Београђанима и мигрантима

19.04.2017

Градски центар за социјални рад у Београду добио је  ново путничко возило које је донирала Влада Јапана, преко Програма Програма Уједињених нација за развој (УНДП), а намењено је унапређењу рада и квалитета услуга Београђанима и мигрантима који бораве у српској престоници. У оквиру пројекта који спроводи УНДП у сарадњи са Министарством државне управе и локалне самоуправе и Комесаријата за избеглице, поред Градског центра, ново доставно возило добио је и Завод за биоциде и медицинску екологију и ЈКП "Београдски водовод и канализација" који је добио нову цистерну. Укупна вредност возила је око 100.000 долара.

Одржан пети састанак Координационог тела

 28.03.2017

 У Градском центру за социјални рад У Београду, одржан је пети састанак Координационог тела задуженог за примену Споразума о међусекторској сарадњи у примени Општег протокола о поступању и сарадњи установа, органа и организација у ситуацијама насиља над женама у породици и у партнерским односима на подручју града Београда. Састанку су поред чланова Координационог тела присуствовали и представници   Тужилаштва и Судова из Обреновца, Младеновца и Лазаревца.

Одржан радни састанак представника ГЦСР-а, Суда и Тужилаштва

24.03.2017

У великој сали Градског центра за социјални рад у Београду одржан је редован годишњи радни састанак представника ГЦСР-а, Вишег суда у Београду- одљења за малолетнике и Вишег јавног тужилаштва -одељења за малолетнике. Теме састанка биле су досадашњи токови сарадње развој и унапређење квалитета рада, као и представљање плана и програма у области рада са децом у сукобу са законом.

Министар Вулин посетио Градски центар за социјални рад Одељење Земун

21.03.2017.

Поводом Међународног дана социјалних радника, Александар Вулин, министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Владимир Илић, државни секретар, Наташа Станисављевић в.д. градског секретара за социјалну заштиту, Дејан Матић председник општине Земун и Микаина Стевановић испред Градског центраза социјални рад посетили су Градски центар за социјални рад у Београду Одељење Земун. Овом приликом министар Вулин је најавио и изградњу новог објекта Одељења Земун, како би корисници и запослени имали боље услове.

Поткатегорије