heder
postavite pitanje
socijlana davanja
informator

emagazin

XVI СУСРЕТИ ЗАПОСЛЕНИХ У СОЦИЈАЛНОЈ ЗАШТИТИ: ГЦСР НАЈОРИГИНАЛНИЈА ЕКИПА СА ДВА ПЕХАРА И МЕДАЉОМ

27.06.2016.

Шеснаести традиционални Сусрети запослених у социјалној заштити у организаци Републичког Синдиката одржани су у Чању од 19. до 24. јуна на којима се окупило више од петстотина такмичара из целе Србије. У позитивној атмосфери фер и спортског надметања екипа ГЦСР-а у Београду је проглашена за најоригиналнију, освојивши два трећа места, у фудбалу и кошарци и сребрну медаљу у стрељаштву.

На овогодишњим Сусретима запослених у социјалној заштити, шеснаестим по реду, који су одржани на црногорском приморју, запослни су се надметали у више дисциплина: мали фудбал, кошарка, одбојка, пикадо, стрељаштво, шах, надвлачење конопца. Након такмичарског дела, уследило је дружење, размена спортских искустава са терена и на крају додела медаља и пехара најуспешнијима. Спортски терени били су поприште  велике борбе за медаље и пехаре али и места на којима су учесници Сусрета започели нова и обнављали стара пријатељства.

На Сусретима које је обележило јачање такмичарског и колегијалног духа,  такмичари из Градског центра за социјални рад у Београду узели су учешће у бројним дисциплинама и постигли запажене резлтате, освојивши пехаре у кошарци и фудбалу, а сребрна медаља у стрељаштву заблистала је на грудима колегинице Лидије Китановић из Одељења Палилула. ГЦСР у Београду са поносом је понео и титулу најоригиналније екипе, а спортским успесима такмичари ГЦСР-а показали су да осим дружења и сарадње негују и такмичарски, спортски дух.