heder
postavite pitanje
socijlana davanja
informator

emagazin

ОБНОВА ОБЈЕКАТА ГЦСР-А СЕ НАСТАВЉА

23.06.2016.

Градска секретарка за социјалну заштиту Наташа Станисављевић, председник градске општине Чукарица Срђан Коларић и директор Градског центра за социјални рад у Београду Владимир Илић, обишли су ГЦСР одељење Чукарица и том приликом истакли да ће Град Београд наставити да брине о корисницима програма социјалне заштите, али и запосленима који раде у центрима за социјални рад.

ГЦСР Одељење Чукарица је у оквиру пројекта „Промена на боље”, који је подржала Европска унија, добило комплетно опремљену салу, као и Инфо-пулт, где корисници могу да добију све врсте информација.  
“Ово је наставак улагања Града Београда у обнову објеката социјалне заштите. Центар за социјални рад на општини Чукарица броји више од 10.000 корисника годишње. Оно што желимо и што свакодневно показујемо акцијама које спроводимо јесте да корисницима обезбедимо бољи амбијент и да имају већу могућност остваривања својих права. Пројекат „Промена на боље”, који је подржала Европска унија, представља још један начин за остваривање тих циљева“, рекла је градска секретарка. 
Она је захвалила Општини Чукарица и њеном председнику Срђану Коларићу на досадашњем залагању и свему што је урађено за овај центар. 


“Такође, дугујемо захвалност и директору Градског центра за социјални рад Владимиру Илићу, коме би требало честитати на резултатима постигнутим у првој половини ове године, али и 2015. години, на обнављању центара за социјални рад“, нагласила је Наташа Станисављевић.
Она је додала да је Центар за социјални рад на Чукарици један од 17 на територији града Београда, а недавно је отворен нови објекат у Обреновцу, што је први пример у последњих 20 година, када је отварање нових објеката Центра за социјални рад у питању. 
Владимир Илић је рекао да се ове године наставља са инвестиционим улагањима у објекте социјалне заштите како би они били функционалнији и ближи грађанима.