heder
postavite pitanje
socijlana davanja
informator

emagazin

ГРАДСКИ ЦЕНТАР ДОМАЋИН ПРИПРЕМНОГ САСТАНКА ЗА ДОНАТОРСКИ САЈАМ

12.09.2014
Градски центар за социјални рад у Београду био је домаћин другог припремног састанка за Донаторски сајам који ће се одржати 24. септембра у хотелу "Crowne plaza" У Београду. Припремни састанак отворила је Јована Вазура, помоћница вршиоца дужности  директора ГЦСР-а, она је у име в.д. директора Градског центра и у своје лично име  поздравила све присутне, пожелела им добродошлицу и том приликом је истакла значај вишегодишње успешне сарадње између  Фице Србија и ГЦСР-а, као и да се нада да ће и у наредном периоду,  она бити настављена на обострано задовољство.

Градски центар ће ове године на Донаторском сајму конкурисати и представити се донаторима са пројектом Call centar - Телефонска централа, чијим би увођењем било повезано свих 17 општинских одељења и тако омогућили директну комуникацију са грађанима и међу собом. Припремном састанку присуствовала  је већина учесница Сајма.
Овај јединствен догађај, Донаторски сајам, организује Удружење стручњака за подршку деци и породици “ФИЦЕ Србија”, уз подршку Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања  Републике Србије и  по први пут организован је прошле године, по угледу на холандска позитивна искуства догађаја под називом  ДОНОР МАРКЕТ.