heder
postavite pitanje
socijlana davanja
informator

emagazin

ДАН СЕЋАЊА НА СТРАДАЛЕ И ПРОГНАНЕ СРБЕ У ОПЕРАЦИЈИ "ОЛУЈА"

05.08.2015.

Поводом обележавања Дана сећања на страдале и прогнане Србе у операцији "Олуја", у Сава Центру одржана је Меморијална академија "Олуја - да се не заборави злочин". Академији су присуствовали председник Републике Србије, Томислав Николић, патријарх српски Иринеj, министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Александра Вулин, министар правде Никола Селаковић, остали представници власти и државних органа Србије и Републике Српске.

ОБЕЛЕЖЕН ДАН БОРБЕ ПРОТИВ ТРГОВИНЕ ЉУДИМА

30.07.2015.

Поводом светског дана борбе против трговине људима министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Александар Вулин, директор Градског центра за социјални рад у Београду, Владимир Илић, чланица Градског већа задужена за социјалну заштиту,  Мирјана Милутиновић и градска секретарка за социјалну заштиту, Наташа Станисављевић, посетили су "Бејгл радњу", социјално предузеће чији је оснивач Удружење "Атина" и том приликом подсетили институције и грађане на најугроженије у нашем друштву.

ЛИЧНИ ПРАТИОЦИ ЗА 250 ДЕЦЕ СА СМЕТЊАМА У РАЗВОЈУ

28.07.2015.

Деца са сметњама у развоју, њих 250, добиће услуге личног пратиоца на основу потписаног уговора за програм "Лични пратилац-подршка у одрастању детета". У Старом двору, уговор су потписали секретарка за социјалну заштиту, Наташа Станисављевић и директор хуманитарне организациjе “Дечиjе срце” Горан Рojeвић, а догађају су присуствовали и градоначелник Београда Синиша Мали, директор Градског центра за социјални рад, Владимир Илић, чланица градског већа за социјалну заштиту Мирјана Милутиновић.

ОСНОВЦИ СА КОСОВА И МЕТОХИЈЕ У ПОСЕТИ СРПСКОЈ ПРЕСТОНИЦИ

03.07.2015.

Група малишана са Косова и Метохије, из најудаљенијих српских општина Клокот и Витина, на позив града, борави у дводневној посети Београду. Стотинак дечака и девојчица, од трећег до осмог разреда, у друштву министра за рад, запошљавање, социјална и борачка питања Александра Вулина, директора Градског центра за социјални рад у Београду, Владимира Илића и чланица Градског већа Тање Поповић и Мирјане Милутиновић, током другог дана боравка у Београду,  уживали су у посети београдском Зоолошком врту.

НОВЕ ПРОСТОРИЈЕ ГРАДСКОГ ЦЕНТРА ЗА СОЦИЈАЛНИ РАД У БЕОГРАДУ

01.07.2015.

Након више од 20 година, на захтев директора Градског центра за социјални рад у Београду, Владимира Илића, Град Београд успео је да обезбеди две просторије за потребе рачуноводства ГЦСР-а, чиме је омогућен квалитетан рад запосленима и боља услуга корисницима.

Поткатегорије