heder
postavite pitanje
socijlana davanja
informator

emagazin

ОСНОВЦИ СА КОСОВА И МЕТОХИЈЕ У ПОСЕТИ СРПСКОЈ ПРЕСТОНИЦИ

03.07.2015.

Група малишана са Косова и Метохије, из најудаљенијих српских општина Клокот и Витина, на позив града, борави у дводневној посети Београду. Стотинак дечака и девојчица, од трећег до осмог разреда, у друштву министра за рад, запошљавање, социјална и борачка питања Александра Вулина, директора Градског центра за социјални рад у Београду, Владимира Илића и чланица Градског већа Тање Поповић и Мирјане Милутиновић, током другог дана боравка у Београду,  уживали су у посети београдском Зоолошком врту.

НОВЕ ПРОСТОРИЈЕ ГРАДСКОГ ЦЕНТРА ЗА СОЦИЈАЛНИ РАД У БЕОГРАДУ

01.07.2015.

Након више од 20 година, на захтев директора Градског центра за социјални рад у Београду, Владимира Илића, Град Београд успео је да обезбеди две просторије за потребе рачуноводства ГЦСР-а, чиме је омогућен квалитетан рад запосленима и боља услуга корисницима.

ПОСЛА У ПОЉОПРИВРЕДИ ИМА, АЛИ НЕМА РАДНИКА

22.06.2015.
Директор Градског центра за социјални рад, Владимир Илић, учествовао је у  акцији бербе повртарских култура, на пољопривредном газдинству "Јовањица д.о.о." код Старе Пазове, у којој су поред министра за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Александра Вулина, учествовали и зaпослени у том министарству. Овом акцијом, скренута је пажња на сезонске послове, за које постоји мало интересовање, иако зарада за обављање истих није занемарљива.

РЕНОВИРАЊЕ ОБЈЕКТА ОДЕЉЕЊА СТАРИ ГРАД ГРАДСКОГ ЦЕНТРА ЗА СОЦИЈАЛНИ РАД У БЕОГРАДУ

17.06.2015.

У Градском центру за социјани рад у Београду, Одељење Стари град, почели су радови на комплетном реновирању дела објекта који користи ГЦСР за обављање своје делатности. Запослени у Одељењу Стари град, поред стручног рада, учествују у радовима на адаптацији својих радних просторија.

ИЗГРАДЊА СТАНОВА ЗА СОЦИЈАЛНО УГРОЖЕНЕ У КАМЕНДИНУ

10.06.2015.

Директор Градског центра за социјални рад у Београду, Владимир Илић, обишао је изградњу 45 станова у насељу Камендин у којима ће бити смештени интерно расељени и социјално најугроженије породице. Изградња станова биће завршена до краја године, а усељење се планира за почетак 2016. године.

Поткатегорије