heder
postavite pitanje
socijlana davanja
informator

emagazin

СРПСКА ДЕЦА ИЗ ХРВАТСКЕ У ПОСЕТИ БЕОГРАДУ

26.08.2015.

Група српске деце из Хрватске, у организацији Митрополије загребачко-љубљанске и Града Београда, током другог дана боравка у Београду,  уживала је у посети Авалском торњу. Приликом обиласка торња, са децом су се дружили министар за рад, запошљавање, социјална и борачка питања Александар Вулин, чланица Градског већа Тања Поповић и директор Градског центра за социјални рад у Београду  Владимир Илић.

БЕСПЛАТНА ШКОЛА ПЛИВАЊА И ВАТЕРПОЛА ЗА ДЕЦУ БЕЗ РОДИТЕЉСКОГ СТАРАЊА

07.08.2015.

Ватерполо клуб "Врачар" у сарадњи са Градским центром за социјални рад у Београду и Центром за заштиту одојчади, деце и омладине, реализује бесплатну школу пливања и ватерпола за штићенике Центра у Звечанској.

ДАН СЕЋАЊА НА СТРАДАЛЕ И ПРОГНАНЕ СРБЕ У ОПЕРАЦИЈИ "ОЛУЈА"

05.08.2015.

Поводом обележавања Дана сећања на страдале и прогнане Србе у операцији "Олуја", у Сава Центру одржана је Меморијална академија "Олуја - да се не заборави злочин". Академији су присуствовали председник Републике Србије, Томислав Николић, патријарх српски Иринеj, министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Александра Вулин, министар правде Никола Селаковић, остали представници власти и државних органа Србије и Републике Српске.

ОБЕЛЕЖЕН ДАН БОРБЕ ПРОТИВ ТРГОВИНЕ ЉУДИМА

30.07.2015.

Поводом светског дана борбе против трговине људима министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Александар Вулин, директор Градског центра за социјални рад у Београду, Владимир Илић, чланица Градског већа задужена за социјалну заштиту,  Мирјана Милутиновић и градска секретарка за социјалну заштиту, Наташа Станисављевић, посетили су "Бејгл радњу", социјално предузеће чији је оснивач Удружење "Атина" и том приликом подсетили институције и грађане на најугроженије у нашем друштву.

ЛИЧНИ ПРАТИОЦИ ЗА 250 ДЕЦЕ СА СМЕТЊАМА У РАЗВОЈУ

28.07.2015.

Деца са сметњама у развоју, њих 250, добиће услуге личног пратиоца на основу потписаног уговора за програм "Лични пратилац-подршка у одрастању детета". У Старом двору, уговор су потписали секретарка за социјалну заштиту, Наташа Станисављевић и директор хуманитарне организациjе “Дечиjе срце” Горан Рojeвић, а догађају су присуствовали и градоначелник Београда Синиша Мали, директор Градског центра за социјални рад, Владимир Илић, чланица градског већа за социјалну заштиту Мирјана Милутиновић.

Поткатегорије