heder
postavite pitanje
socijlana davanja
informator

emagazin

У ГРАДСКОМ ЦЕНТРУ ЗА СОЦИЈАЛНИ РАД У БЕОГРАДУ У ОКВИРУ ЈАВНИХ РАДОВА ЗАПОСЛЕНО 49 ОСОБА

16.09.2015.

У  Градском центру за социјални рад у Београду, у оквиру јавних радова биће запослено 49 лица на основу Одлуке Националне службе за запошљавање о одобравању средстава за спровођење јавног рада.

ПСИХОЛОШКО И ПРАВНО ИЗЛЕЧЕЊЕ ЖРТАВА ПОРОДИЧНОГ НАСИЉА

08.09.2015.

Резултати пројекта "Психолошко и правно излечење жртава породичног насиља" представњени су на конференцији за штампу у Медија центру. Реализацијом овог пројекта, чији је носилац ИАН "Међународна мрежа помоћи“ у партнерству са Градским центром за социјални рад у Београду, 203 клијената-жртaва насиља, добило је психолошку и правну помоћ, умрежавањем институционалних и ванинституционалних пружаоца услуга.

СРПСКА ДЕЦА ИЗ ХРВАТСКЕ У ПОСЕТИ БЕОГРАДУ

26.08.2015.

Група српске деце из Хрватске, у организацији Митрополије загребачко-љубљанске и Града Београда, током другог дана боравка у Београду,  уживала је у посети Авалском торњу. Приликом обиласка торња, са децом су се дружили министар за рад, запошљавање, социјална и борачка питања Александар Вулин, чланица Градског већа Тања Поповић и директор Градског центра за социјални рад у Београду  Владимир Илић.

БЕСПЛАТНА ШКОЛА ПЛИВАЊА И ВАТЕРПОЛА ЗА ДЕЦУ БЕЗ РОДИТЕЉСКОГ СТАРАЊА

07.08.2015.

Ватерполо клуб "Врачар" у сарадњи са Градским центром за социјални рад у Београду и Центром за заштиту одојчади, деце и омладине, реализује бесплатну школу пливања и ватерпола за штићенике Центра у Звечанској.

ДАН СЕЋАЊА НА СТРАДАЛЕ И ПРОГНАНЕ СРБЕ У ОПЕРАЦИЈИ "ОЛУЈА"

05.08.2015.

Поводом обележавања Дана сећања на страдале и прогнане Србе у операцији "Олуја", у Сава Центру одржана је Меморијална академија "Олуја - да се не заборави злочин". Академији су присуствовали председник Републике Србије, Томислав Николић, патријарх српски Иринеj, министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Александра Вулин, министар правде Никола Селаковић, остали представници власти и државних органа Србије и Републике Српске.

Поткатегорије