heder
postavite pitanje
socijlana davanja
informator

emagazin

ПОДРШКА РОДИТЕЉИМА ТРОЈКИ, ЧЕТВОРКИ И ДУПЛИХ БЛИЗАНАЦА

21.12.2015.Родитељима тројки, четворки и дуплих близанаца са територије Београда у свечаној сали Скупштине града Београда уручена су решења ГЦСР-а, о финансијској подршци у износу од око осам милиона динара.
Додели решења о финансијској помоћи присуствовали су градоначелник Синиша Мали и директор ГЦСР-а, Владимир Илић.

ЧОВЕК ГОДИНЕ

20.12.2015.Годишња признања "Човек године", која Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања додељује установама и изузетним појединцима који раде у систему социјалне заштите, уручена су у Народном позоришту. У категорији запослених у Центру за социјални рад или органу старатељства награду је добио Зоран Миросављевић, руководилац Одељења Обреновац у оквиру Градског центра за социјални рад у Београду.

У ПОСЕТИ СВОЈОЈ МАТИЧНОЈ ОПШТИНИ

09.12.2015.год. У оквиру манифестације "Децембарски дани Чукарице", у холу општине Чукарица, одржана је изложба штићеника Завода за смештај одрсалих лица "Мале пчелице" у Крагујевцу. У посету својој матичној општини Чукарица, дошло је три штићеника којима су  омогућени контакти са старатељима, разговори и дружење, као и продајна изложба њихових радова.

ПОСЕТА ПОРОДИЦИ ДЕЧАКА РАДОМИРА БРКИЋА

06.12.2015.Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Александар Вулин и директор Градског центра за социјални рад у Београду, Владимир Илић уручили су дечаку Радомиру Бркићу, кога су родитељи напустили и о коме већ осам година брине бака, пећ на чвртсто гориво и компјутер, као и одећу, док је компанија Меркатор - С за ову породицу донирала намирнице.

ОДРЖАН САСТАНАК РАДНЕ ГРУПЕ ЗА УНАПРЕЂЕЊЕ СИСТЕМА ПОРОДИЧНОГ СМЕШТАЈА

04.12.2015.Градски центар за социјални рад у Београду био је домаћин радне групе за израду смерница за повремени породични смештај коју чине директори центара за социјални рад Ниш, Крагујевац, Београд и Нови Сад, директори Центара за породични смештај и усвојење из Ниша, Крагујевца, Београда, представник Републичког завода за социјалну заштиту и Удружења  стручних радника социјалне заштите.

Поткатегорије