heder
postavite pitanje
socijlana davanja
informator

emagazin

У ПОСЕТИ СВОЈОЈ МАТИЧНОЈ ОПШТИНИ

09.12.2015.год. У оквиру манифестације "Децембарски дани Чукарице", у холу општине Чукарица, одржана је изложба штићеника Завода за смештај одрсалих лица "Мале пчелице" у Крагујевцу. У посету својој матичној општини Чукарица, дошло је три штићеника којима су  омогућени контакти са старатељима, разговори и дружење, као и продајна изложба њихових радова.

ПОСЕТА ПОРОДИЦИ ДЕЧАКА РАДОМИРА БРКИЋА

06.12.2015.Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Александар Вулин и директор Градског центра за социјални рад у Београду, Владимир Илић уручили су дечаку Радомиру Бркићу, кога су родитељи напустили и о коме већ осам година брине бака, пећ на чвртсто гориво и компјутер, као и одећу, док је компанија Меркатор - С за ову породицу донирала намирнице.

ОДРЖАН САСТАНАК РАДНЕ ГРУПЕ ЗА УНАПРЕЂЕЊЕ СИСТЕМА ПОРОДИЧНОГ СМЕШТАЈА

04.12.2015.Градски центар за социјални рад у Београду био је домаћин радне групе за израду смерница за повремени породични смештај коју чине директори центара за социјални рад Ниш, Крагујевац, Београд и Нови Сад, директори Центара за породични смештај и усвојење из Ниша, Крагујевца, Београда, представник Републичког завода за социјалну заштиту и Удружења  стручних радника социјалне заштите.

ОДРЖАН ТРЕЋИ САЈАМ РАЗМЕНЕ 2015. У ОБЛАСТИ СОЦИЈАЛНЕ ЗАШТИТЕ

Градски центар за социјални рад у Београду учествовао је на трећем Сајму размене 2015. у области социјалне заштите који је одржан 01. децембра у Београду у организацији Удружење стручњака за подршку деци и породици ”ФИЦЕ СРБИЈА”.

ПОТПИСАН СПОРАЗУМ О МЕЂУСЕКТОРСКОЈ САРАДЊИ ЗА ЗАШТИТУ ЖЕНА-ЖРТАВА НАСИЉА

Ради обезбеђивања ефективне и ефикасне сарадње у заштити жена –жртава насиља, Градски центар за социјални рад у Београду закључио је Споразум о међусекторској сарадњи у примени Општег протокола о поступању и сарадњи установа, органа и организација у ситуацијама насиља над женама у породици и у партнерским односима на подручју града Београда,

Поткатегорије