heder
postavite pitanje
socijlana davanja
informator

emagazin

ФОРМИРАНО ОДЕЉЕЊЕ ИНТЕРНЕ РЕВИЗИЈЕ У ГРАДСКОМ ЦЕНТРУ ЗА СОЦИЈАЛНИ РАД У БЕОГРАДУ

18.2.2016.

Директор Градског центра за социјални рад у Београду Владимир Илић, потписао је Повељу интерне ревизије, чиме је озваничен рад Одељења за интерну ревизију у Градском центру за социјални рад у Београду.

ЕФИКАСНА ЗАШТИТА ОД НАСИЉА РАЊИВИХ ГРУПА У ЛОКАЛНОЈ ЗАЈЕДНИЦИ

18.2.2016.

Поводом седам година рада, Градски центар за социјални рад у Београду Одељење Сурчин под покровитељством Градске општине Сурчин, организовао је округли сто на тему: "Ефикасна заштита од насиља свих рањивих група у локалној заједници " .

СТУДИЈСКА ПОСЕТА ГРАДСКОМ ЦЕНТРУ ЗА СОЦИЈАЛНИ РАД У БЕОГРАДУ

12.02.2016.

Студенти студентске организације Факултета политичких наука у Бањалуци, посетили су Градски центар за социјални рад у Београду. Циљ студијске посете био је упознавање студената са радом Градског центра за социјални рад у Београду.

НОРМАЛИЗОВАНА ИСПОРУКА ОБРОКА У НАРОДНИМ КУХИЊАМА

12.02.2016.

Градоначелник Београда Синиша Мали, градска секретарка за социјалну заштиту Наташа Станисављевић и директор Центра за социјални рад Владимир Илић, обишли су пункт народне кухиње у Раковици, како би се уверили да је  нормализована испорука оброка у народним кухињама.

РАДНО СПОСOБНИ КОРИСНИЦИ У АКЦИЈИ ЧИШЋЕЊА СНЕГА

05.01.2016.

Министар за рaд, запошљавање, борачка и социјална питања Александар Вулин, градоначелник Београда Синиша Мали и директор ГЦСР– а Владимир Илић учествовали су заједно са корисницима социјалне помоћи и радницима градских комуналних предузећа у чишћењу снега на простору око Вуковог споменика.

Поткатегорије