heder
postavite pitanje
socijlana davanja
informator

emagazin

СТУДИЈСКА ПОСЕТА ГРАДСКОМ ЦЕНТРУ ЗА СОЦИЈАЛНИ РАД У БЕОГРАДУ

12.02.2016.

Студенти студентске организације Факултета политичких наука у Бањалуци, посетили су Градски центар за социјални рад у Београду. Циљ студијске посете био је упознавање студената са радом Градског центра за социјални рад у Београду.

НОРМАЛИЗОВАНА ИСПОРУКА ОБРОКА У НАРОДНИМ КУХИЊАМА

12.02.2016.

Градоначелник Београда Синиша Мали, градска секретарка за социјалну заштиту Наташа Станисављевић и директор Центра за социјални рад Владимир Илић, обишли су пункт народне кухиње у Раковици, како би се уверили да је  нормализована испорука оброка у народним кухињама.

РАДНО СПОСOБНИ КОРИСНИЦИ У АКЦИЈИ ЧИШЋЕЊА СНЕГА

05.01.2016.

Министар за рaд, запошљавање, борачка и социјална питања Александар Вулин, градоначелник Београда Синиша Мали и директор ГЦСР– а Владимир Илић учествовали су заједно са корисницима социјалне помоћи и радницима градских комуналних предузећа у чишћењу снега на простору око Вуковог споменика.

ПРОМОВИСАН КОДЕКС ПРОФЕСИОНАЛНЕ ЕТИКЕ

Комора социјалне заштите, на колегијуму руководиоца Одељења у Градском центру за социјални рад у Београду , промовисала је Кодекс професионалне етике стручних радника социјалних радника Србије.

„МОЈИ ДРУГАРИ СА БАЗЕНА“

24.12.2015. По први пут у нашем ватерполу, ВК „Врачар“ организује хуманитарну акцију „Моји другари са базена“ која је покренута за време летњег распуста у сарадњи са Градским центром за социјални рад Београд и Центром за заштиту одојчади, деце и омладине из Звечанске на великом базену у оквиру Спортског центра Врачар.

Поткатегорије