heder
postavite pitanje
socijlana davanja
informator

emagazin

ТРЕТМАН СА ПОЧИНИОЦИМА НАСИЉА У ПОРОДИЦИ ПОКАЗУЈЕ ДОБРЕ РЕЗУЛТАТЕ

01.03.2016.

Стручни радници Градског центра за социјални рад у Београду, отпочели су рад  са новом  групом починилаца насиља у партнерским односима. Поред постојеће групе, која има термин средом у 12 часова, нова група се састаје истим даном у 17 часова. Нова група је формирана због повећаног броја клијената, а термин је прилагођен запосленим лицима.

Сарадња ГЦСР-а и "Бео-ком сервиса": БЕСПЛАТНИМ ПОЗИВОМ ДО ИНФОРМАЦИЈА

25.02.2016.

Излазећи у сусрет грађанима, Градски центар за социјални рад у Београду, увео је нови облик комуникације са корисницима, у сарадњи са "Бео-ком сервисом"при Служби за комуникације и координацију односа са грађанима града Београда. Позивом на број телефона "Бео-кома" 0800-110-011 (бесплатан број за фиксну мрежу) грађани могу да дођу до информација о правима и услугама из социјалне и породично-правне заштите које пружа Градски центар, као и до списка потребне документације за остваривање права и услуга и издавањe уверења.

ФОРМИРАНО КООРДИНАЦИОНО ТЕЛО ЗА СПРОВОЂЕЊЕ СПОРАЗУМА О МЕЂУСЕКТОРСКОЈ САРАДЊИ ЗА ЗАШТИТУ ЖЕНА-ЖРТАВА НАСИЉА

22.2.2016.

У Градском центру за социјални рад У Београду, одржан је састанак преставника потписника Споразума о међусекторској сарадњи у примени Општег протокола о поступању и сарадњи установа, органа и организација у ситуацијама насиља над женама у породици и у партнерским односима на подручју града Београда, који су формирали  координационо тело задужено за примену овог Споразума.

ФОРМИРАНО ОДЕЉЕЊЕ ИНТЕРНЕ РЕВИЗИЈЕ У ГРАДСКОМ ЦЕНТРУ ЗА СОЦИЈАЛНИ РАД У БЕОГРАДУ

18.2.2016.

Директор Градског центра за социјални рад у Београду Владимир Илић, потписао је Повељу интерне ревизије, чиме је озваничен рад Одељења за интерну ревизију у Градском центру за социјални рад у Београду.

ЕФИКАСНА ЗАШТИТА ОД НАСИЉА РАЊИВИХ ГРУПА У ЛОКАЛНОЈ ЗАЈЕДНИЦИ

18.2.2016.

Поводом седам година рада, Градски центар за социјални рад у Београду Одељење Сурчин под покровитељством Градске општине Сурчин, организовао је округли сто на тему: "Ефикасна заштита од насиља свих рањивих група у локалној заједници " .

Поткатегорије