heder
postavite pitanje
socijlana davanja
informator

emagazin

МЛАДИ СА ПРОБЛЕМИМА У ПОНАШАЊУ: РАДНИ САСТАНАК ПРЕДСТАВНИКА ГЦСР-А, СУДА И ТУЖИЛАШТВА

25.03.2016.

У великој сали Градског центра за социјални рад у Београду одржан је радни састанак представника ГЦСР-а, Вишег суда у Београду- одљења за малолетнике и Вишег јавног тужилаштва -одељења за малолетнике. Теме састанка биле су досадашњи токови сарадње развој и унапређење квалитета рада, као и представљање плана и програма у области рада са децом у сукобу са законом.

TРИБИНА: „ИМАМО ЛИ БОЉИ ОДГОВОР НА МАЛОЛЕТНИЧКУ ДЕЛИКВЕНЦИЈУ ОД БУКЕ И БЕСА“

17.03.2016. Документарног серијал "Бука и бес" ауторке Бојане Лекић, који говори о најзаступљенијим облицима малолетничког криминала, узроцима, последицама и недостатку мера превенције и ресоцијализације представљен је на трибини  у Центру за културну деконтаминацију. Након претпремијере треће епизоде, одржана је трибина „Имамо ли бољи одговор на малолетничку деликвенцију од буке и беса“.

УСВОЈЕН ИЗВЕШТАЈ ГЦСР-А НА САВЕТУ ЗА РОДНУ РАВНОПРАВНОСТ ГРАДА БЕОГРАДА

03.03.2016.

На четвртој седници Савета за родну равноправност Града Београда, усвојен је извештај о формирању Координационог тела за примену Споразума о међусекторској сарадњи у примени Општег протокола о поступању и сарадњи установа, органа и организација у ситуацијама насиља над женама у породици и партнерским односима на територији града Београда.

ТРЕТМАН СА ПОЧИНИОЦИМА НАСИЉА У ПОРОДИЦИ ПОКАЗУЈЕ ДОБРЕ РЕЗУЛТАТЕ

01.03.2016.

Стручни радници Градског центра за социјални рад у Београду, отпочели су рад  са новом  групом починилаца насиља у партнерским односима. Поред постојеће групе, која има термин средом у 12 часова, нова група се састаје истим даном у 17 часова. Нова група је формирана због повећаног броја клијената, а термин је прилагођен запосленим лицима.

Сарадња ГЦСР-а и "Бео-ком сервиса": БЕСПЛАТНИМ ПОЗИВОМ ДО ИНФОРМАЦИЈА

25.02.2016.

Излазећи у сусрет грађанима, Градски центар за социјални рад у Београду, увео је нови облик комуникације са корисницима, у сарадњи са "Бео-ком сервисом"при Служби за комуникације и координацију односа са грађанима града Београда. Позивом на број телефона "Бео-кома" 0800-110-011 (бесплатан број за фиксну мрежу) грађани могу да дођу до информација о правима и услугама из социјалне и породично-правне заштите које пружа Градски центар, као и до списка потребне документације за остваривање права и услуга и издавањe уверења.

Поткатегорије