heder
postavite pitanje
socijlana davanja
informator

emagazin

ОКРУГЛИ СТО: ПРАВА ДЕТЕТА У КОНТЕКСТУ МЕЂУНАРОДНИХ МИГРАЦИЈА

22.04.2016.

Округли сто „Права детета у контексту међународних миграција“ у организацији НВО „Атина“, Групе 484 и „Save the children“ одржан је у хотелу Зира у Београду. Дебату су отворили Ненад Иванишевић, државни секретар у Министарству за рад запошљавање борачка и социјална питања, Николас Бизел представник делегације Европске уније у Србији, Владимир Илић, директор Градског центра за социјални рад у Београду и Ахмед Пјано директор програма „Save the Children“.

ГЦСР НА САЈМУ ЗАПОШЉАВАЊА И ПРАКСИ

19.04.2016.

Градски центар за социјални рад у Београду учествовао је на Другом Београдском сајму запошљавања и пракси који је одржан у просторијама Дома омладине. На овогодишњем сајму запошљавања чији су организатори градски Секретаријат за привреду, београдска филијала НСЗ, Привредна комора Београда и Дом омладине Београда, 82 послодавца понудила су више од 2.000 слободних радних места.

СВЕТСКИ ДАН РОМА

08.04.2016. 

Поводом Дана Рома, који је установљен 8. априла 1971.године, у Лондону, са циљем да се укаже на тежак положај Рома и да се државе подстакну на унапређивање њиховог положаја, Владимир Илић, директор Градског центра за социјални рад у Београду указао је на веома важну улогу Градског центра у унапређивању социо-економског статуса и инклузији Рома.

ГЦСР НА ТРЕЋЕМ САЈМУ ЗА "ТРЕЋЕ ДОБА"

01.04.2016.

Градски центар за социјални рад у Београду представио се на  манифестацији под називом „Tрeћи Сајам за треће доба 55+“ који организују ДЦК – Дневни центри и клубови  Геронтолошког центра Београд и мaгaзин “Пeнзиja” уз пoдршку Грaдa Бeoгрaдa и Бeoгрaдскoг сajмa, с циљем презентације услуга, програма и производа дизајнираних у складу са потребама растуће популације старијих особа.

КА БОЉОЈ ЗАШТИТИ ПОДАТАКА О ЛИЧНОСТИ У ГРАДСКОМ ЦЕНТРУ ЗА СОЦИЈАЛНИ РАД У БЕОГРАДУ

31.03.2016.

У Медија центру у Београду представљени су резултати истраживања о обради и начинима заштите података о личнисти у државним органима. Истраживањем, које је спровела „Share“ Фондација, а које је подржано од USAID-овог Пројеката за реформу правосуђа и одговорну власт, у сарадњи са канцеларијом Повереника за информације од јавног значаја, обухваћена је и обрада и начин заштите података о личности у оквиру пословања Градског центра за социјални рад у Београду.

Поткатегорије