heder
postavite pitanje
socijlana davanja
informator

emagazin

ГЦСР НА ТРЕЋЕМ САЈМУ ЗА "ТРЕЋЕ ДОБА"

01.04.2016.

Градски центар за социјални рад у Београду представио се на  манифестацији под називом „Tрeћи Сајам за треће доба 55+“ који организују ДЦК – Дневни центри и клубови  Геронтолошког центра Београд и мaгaзин “Пeнзиja” уз пoдршку Грaдa Бeoгрaдa и Бeoгрaдскoг сajмa, с циљем презентације услуга, програма и производа дизајнираних у складу са потребама растуће популације старијих особа.

КА БОЉОЈ ЗАШТИТИ ПОДАТАКА О ЛИЧНОСТИ У ГРАДСКОМ ЦЕНТРУ ЗА СОЦИЈАЛНИ РАД У БЕОГРАДУ

31.03.2016.

У Медија центру у Београду представљени су резултати истраживања о обради и начинима заштите података о личнисти у државним органима. Истраживањем, које је спровела „Share“ Фондација, а које је подржано од USAID-овог Пројеката за реформу правосуђа и одговорну власт, у сарадњи са канцеларијом Повереника за информације од јавног значаја, обухваћена је и обрада и начин заштите података о личности у оквиру пословања Градског центра за социјални рад у Београду.

МЛАДИ СА ПРОБЛЕМИМА У ПОНАШАЊУ: РАДНИ САСТАНАК ПРЕДСТАВНИКА ГЦСР-А, СУДА И ТУЖИЛАШТВА

25.03.2016.

У великој сали Градског центра за социјални рад у Београду одржан је радни састанак представника ГЦСР-а, Вишег суда у Београду- одљења за малолетнике и Вишег јавног тужилаштва -одељења за малолетнике. Теме састанка биле су досадашњи токови сарадње развој и унапређење квалитета рада, као и представљање плана и програма у области рада са децом у сукобу са законом.

TРИБИНА: „ИМАМО ЛИ БОЉИ ОДГОВОР НА МАЛОЛЕТНИЧКУ ДЕЛИКВЕНЦИЈУ ОД БУКЕ И БЕСА“

17.03.2016. Документарног серијал "Бука и бес" ауторке Бојане Лекић, који говори о најзаступљенијим облицима малолетничког криминала, узроцима, последицама и недостатку мера превенције и ресоцијализације представљен је на трибини  у Центру за културну деконтаминацију. Након претпремијере треће епизоде, одржана је трибина „Имамо ли бољи одговор на малолетничку деликвенцију од буке и беса“.

УСВОЈЕН ИЗВЕШТАЈ ГЦСР-А НА САВЕТУ ЗА РОДНУ РАВНОПРАВНОСТ ГРАДА БЕОГРАДА

03.03.2016.

На четвртој седници Савета за родну равноправност Града Београда, усвојен је извештај о формирању Координационог тела за примену Споразума о међусекторској сарадњи у примени Општег протокола о поступању и сарадњи установа, органа и организација у ситуацијама насиља над женама у породици и партнерским односима на територији града Београда.

Поткатегорије