heder
postavite pitanje
socijlana davanja
informator

emagazin

СВЕЧАНОСТ: ОТВОРЕН НОВИ ОБЈЕКАТ ГЦСР-А У ОБРЕНОВЦУ

 07.05.2016.

Новоотворена зграда Градског центра за социјални рад у Београду први је објекат за социјалну заштиту који је отворен после 30 година у Србији. У новој згради биће смештене и просторије Републичког фонда за пензијско и инвалидско осигурање, Републичког фонда за здравствено осигурање, Националне службе за запошљавање и Инспектората за рад.

УРУЧЕНИ ПОКЛОН ВАУЧЕРИ МАТЕРИЈАЛНО УГРОЖЕНИМ ПОРОДИЦАМА

06.05.2016.

Поводом ускршњих празника у Градском центру за социјални рад у Београду, Одељењу Лазаревац, уручени су поклон ваучери материјално угроженим породицама које су корисници бесплатних оброка. Подели ваучера присуствовали су Александар Вулин министар за рад запошљавање борачка и социјална питања, Станислав Хочавер надбискуп београдски и председник Каритаса Србија, Владимир Илић директор Градског центра за социјални рад у Београду и представници локалне самоуправе у Лазаревцу.

ОКРУГЛИ СТО: ПРАВА ДЕТЕТА У КОНТЕКСТУ МЕЂУНАРОДНИХ МИГРАЦИЈА

22.04.2016.

Округли сто „Права детета у контексту међународних миграција“ у организацији НВО „Атина“, Групе 484 и „Save the children“ одржан је у хотелу Зира у Београду. Дебату су отворили Ненад Иванишевић, државни секретар у Министарству за рад запошљавање борачка и социјална питања, Николас Бизел представник делегације Европске уније у Србији, Владимир Илић, директор Градског центра за социјални рад у Београду и Ахмед Пјано директор програма „Save the Children“.

ГЦСР НА САЈМУ ЗАПОШЉАВАЊА И ПРАКСИ

19.04.2016.

Градски центар за социјални рад у Београду учествовао је на Другом Београдском сајму запошљавања и пракси који је одржан у просторијама Дома омладине. На овогодишњем сајму запошљавања чији су организатори градски Секретаријат за привреду, београдска филијала НСЗ, Привредна комора Београда и Дом омладине Београда, 82 послодавца понудила су више од 2.000 слободних радних места.

СВЕТСКИ ДАН РОМА

08.04.2016. 

Поводом Дана Рома, који је установљен 8. априла 1971.године, у Лондону, са циљем да се укаже на тежак положај Рома и да се државе подстакну на унапређивање њиховог положаја, Владимир Илић, директор Градског центра за социјални рад у Београду указао је на веома важну улогу Градског центра у унапређивању социо-економског статуса и инклузији Рома.

Поткатегорије