heder
postavite pitanje
socijlana davanja
informator

emagazin

НОВА ОПРЕМА ЗА ГЦСР ОДЕЉЕЊЕ САВСКИ ВЕНАЦ

14.07.2016.

Градска секретарка за социјалну заштиту Наташа Станисављевић, председница општине Савски венац Ирена Вујовић и директор градског центра за социјани рад у Београду посетили су одељење Центра за социјални рад Савски венац у Ломиној улици и том приликом обављена је примопредаја рачунарске и канцеларијске опреме коју су обезбедили Град Београд и Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања.Градска секретарка за социјалну заштиту Наташа Станисављевић подсетила je да је Град Београд од прошле године увео нову услугу личних пратилаца за децу ометену у развоју.

ДРУШТВЕНО ОДГОВОРНО ПОСЛОВАЊЕ ГЦСР-А

08.07.2016.

Директор Градског центра за социјални рад у Београду Владимир Илић потписао је Протоколо о сарадњи са  удружењем „Друштвене делатности“ у циљу реализације активности постављања рециклажних контејнера у 11 одељења Градског центра за социјални рад у Београду. Потписници Протокола су се сагласили да ову  целисходну  и друштвено одговорну идеју треба спровести у што краћем року.

36 НОВИХ СТАНОВА ЗА ИЗБЕГЛИЧКЕ ПОРОДИЦЕ

01.07.2016.

У насељу Камендин, Акробате Алексића бб, заменик градоначелника Београда Андреја Младеновић, секретарка за социјалну заштиту Наташа Станисављевић, заменик шефа Делегације ЕУ у Републици Србији Оскар Бенедикт, шеф Представништва УНХЦР у Србији Ханс Фридрих Шодер, комесар за избеглице и миграције Републике Србије Владимир Цуцић и директор ГЦСР-а Владимир Илић присуствовали су уручењу кључева станова за 36 избегличких породица.

ОБУКА И ПОСАО ЗА МЛАДЕ ИЗ СИСТЕМА СОЦИЈАЛНЕ ЗАШТИТЕ

29.06.2016.

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Александар Вулин и директор Градског центра за социјални рад у Београду Владимир Илић, посетили су предузеће "Дарт" у Убу, које обучава младе из система социјалне заштите, који заслужују шансу да својим радом обезбеде егзистенцију за себе и своје будуће породице.

XVI СУСРЕТИ ЗАПОСЛЕНИХ У СОЦИЈАЛНОЈ ЗАШТИТИ: ГЦСР НАЈОРИГИНАЛНИЈА ЕКИПА СА ДВА ПЕХАРА И МЕДАЉОМ

27.06.2016.

Шеснаести традиционални Сусрети запослених у социјалној заштити у организаци Републичког Синдиката одржани су у Чању од 19. до 24. јуна на којима се окупило више од петстотина такмичара из целе Србије. У позитивној атмосфери фер и спортског надметања екипа ГЦСР-а у Београду је проглашена за најоригиналнију, освојивши два трећа места, у фудбалу и кошарци и сребрну медаљу у стрељаштву.

Поткатегорије