heder
postavite pitanje
socijlana davanja
informator

emagazin

Уручене захвалнице најстаријим радницима ГЦСР

28.12.2016
 
Да би Градски центар био оно што је данас – не само највећа већ и водећа установа социјалне заштите у новим идејама, примени и развоју нових услуга, потребни су стручњаци –професионалци свако у својој области, а у ГЦСР су то социјални радници, педагози, психолози, специјални педагози, правници, административни радници, хигијеничари, возачи, мајстори.

Од 586 запослених у Градском центру , 97 је ту од само почетка свих 25 година. У знак поштовања и захвалности за њихов предан и професионалан рад, најмање што можемо је да им за то одамо признање,

Министар Александар Вулин обишао зграду ГЦСР-а и разговарао са запосленимa

28.12.2016

Приликом посете Градском центру за социјални рад у Београду поводом обележавања 25 година рада, Александар Вулин, министар за рад запошљавање, борачка и социјална питања, обишао је зграду Градског центра и том приликом се упознао и разговарао са запосленима o начину и условима рада. Њега је интересовало који су то проблеми и разлози због којих се грађани обраћају центру, са којим проблемима и изазовима се суочавају стручни радници као и о изменама које се очекују у Закону о социјалној заштити.

ГЦСР против дискриминације ЛГБТ особа

07.12.2016.

Владимир Илић, директор Градског центра за социјални рад у Београду потписао је данас у Старом двору, Меморандум о сарадњи на подручју превенције дискриминације и подршке ЛГБТ особама на територији града Београда.

Борба против насиља у породици: одржан састанак координационог тела

26.09.2016.

У Градском центру за социјални рад  Београду, одржан је састанак координационог тела за спровођење Споразума о међусекторској сарадњи у примени Општег протокола о поступању и сарадњи установа, органа и организација у ситуацијама насиља над женама у породици и у партнерским односима на подручју града Београда, који је потписан 25.новембра 2015. године.

Обележен светски дан борбе против алцхајмерове болести

21.09.2016.

Поводм Светског дана борбе против Алцхајмерове болести, Владимир Илић, директор Градског центра за социјални рад у Београду у свечаној сали Општине Стари град у Београду, отворио је скуп под називом „Мултидисциплинарни приступ оболелима од Алцхајмерове болести“ у организацији удружења „Сениор“.

Поткатегорије