heder
postavite pitanje
socijlana davanja
informator

emagazin

Уручена донација Прихватилишту за одрасла и стара лица

12.01.2017.

Чланица Градског већа Мирјана Маврић и директор Градског центра за социјални рад Владимир Илић, уручили су данас донацију- 500 килограма воћа и поврћа Прихватилишту за одрасла и стара лица, а донацију је обезбедила Велетржница Београд.

Корисници НСП-а у акцији чишћења снега

12.01.2016.

Градски центар за социјални рад у Београду ангажовао је радно способне кориснике новчане социјалне помоћи у акцији чишћења снега са београдских улица,  у оквиру мера радне активације којом је предвиђено да се они који примају овај вид помоћи укључе и допринесу како побољшању личног статуса тако и друштву.

Јутарњи програм ТВ Хепи: ОБЕЛЕЖЕНО 25 ГОДИНА ОД ОСНИВАЊА ГЦСР-А

02.01.2017
 
Владимир Илић, директор градског центра за социјални рад у Београду, гостујући у Јутарњем програму Хепи телевизије истакао је да је у Градском центру обележено 25 година од оснивања, са запосленим радницима који раде у Центру 25 година, од оснивања, 1991.године.

Градски центар за социјални рад у Београду обележио 25 година рада

28.12.2016

Поводом обележавања 25 година од оснивања Градски центар за социјални рад у Београду посетили су Александар Вулин, министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања и Наташа Станисављевић, Градска секретарка за социјалну заштиту.

Овом приликом, Владимир Илић, директор Градског центра за социјални рад, највеће установе социјалне заштите у земљи, уручио је захвалнице министру Вулину, секретарки Станисављевић у име Града Београда, новинарима, као и запосленим у ГЦСР који су ту од самог оснивања.

Уручене захвалнице најстаријим радницима ГЦСР

28.12.2016
 
Да би Градски центар био оно што је данас – не само највећа већ и водећа установа социјалне заштите у новим идејама, примени и развоју нових услуга, потребни су стручњаци –професионалци свако у својој области, а у ГЦСР су то социјални радници, педагози, психолози, специјални педагози, правници, административни радници, хигијеничари, возачи, мајстори.

Од 586 запослених у Градском центру , 97 је ту од само почетка свих 25 година. У знак поштовања и захвалности за њихов предан и професионалан рад, најмање што можемо је да им за то одамо признање,

Поткатегорије