heder
postavite pitanje
socijlana davanja
informator

emagazin

Одржан радни састанак представника ГЦСР-а, Суда и Тужилаштва

24.03.2017

У великој сали Градског центра за социјални рад у Београду одржан је редован годишњи радни састанак представника ГЦСР-а, Вишег суда у Београду- одљења за малолетнике и Вишег јавног тужилаштва -одељења за малолетнике. Теме састанка биле су досадашњи токови сарадње развој и унапређење квалитета рада, као и представљање плана и програма у области рада са децом у сукобу са законом.

Министар Вулин посетио Градски центар за социјални рад Одељење Земун

21.03.2017.

Поводом Међународног дана социјалних радника, Александар Вулин, министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Владимир Илић, државни секретар, Наташа Станисављевић в.д. градског секретара за социјалну заштиту, Дејан Матић председник општине Земун и Микаина Стевановић испред Градског центраза социјални рад посетили су Градски центар за социјални рад у Београду Одељење Земун. Овом приликом министар Вулин је најавио и изградњу новог објекта Одељења Земун, како би корисници и запослени имали боље услове.

ГЦСР на сајму запошљавања у Гроцкој

15.03.2017.

Градски центар за социјални рад у Београду учествовао је на сајму запошљавања у Гроцкој који је организовала Национална служба за запошљавање, испостава Гроцка и Савет за запошљавање на територији градске општине Гроцка.

ГЦСР на конференција ''Млади у Србији и напуштање заштите - инвестиција за будућност''

10.03.2017

Представник Градског центра за социјални рад у Београду, Микаина Стевановић, учествовала је на конференција ''Млади у Србији и напуштање заштите - инвестиција за будућност'' коју је организовала “ФИЦЕ Србија”. Конференцију је отворио Александар Вулин,  министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања и том приликом навео да је систем социјалне заштите прошле године напустило је 1.272 младих без родитељског старања као и да је држава наставила да им помаже да нађу смештај, али и посао, како би се што пре осамосталили и засновали своју породицу.

Посета Групе експерата за борбу против трговине људима – ГРЕТА Градском центру

08.3.2017. 

Представници Градског центра за социјални рад у Београду одржали су састанак са Групом експерата за борбу против трговине људима – ГРЕТА. Тема састанка била је поступање запослених у ГЦСР у заштити жртава трговине људима као и према малолетним мигрантима без пратње и рањивим категоријама миграната.

Поткатегорије