heder
postavite pitanje
socijlana davanja
informator

emagazin

ГРАДСКИ ЦЕНТАР ДОМАЋИН ПРИПРЕМНОГ САСТАНКА ЗА ДОНАТОРСКИ САЈАМ

12.09.2014
Градски центар за социјални рад у Београду био је домаћин другог припремног састанка за Донаторски сајам који ће се одржати 24. септембра у хотелу "Crowne plaza" У Београду. Припремни састанак отворила је Јована Вазура, помоћница вршиоца дужности  директора ГЦСР-а, она је у име в.д. директора Градског центра и у своје лично име  поздравила све присутне, пожелела им добродошлицу и том приликом је истакла значај вишегодишње успешне сарадње између  Фице Србија и ГЦСР-а, као и да се нада да ће и у наредном периоду,  она бити настављена на обострано задовољство.

ГРАД БЕОГРАД ДОНИРАО ГРАДСКОМ ЦЕНТРУ 11 АУТОМОБИЛА

11.09.2014
Град Београд донирао је је Градском центру за социјални рад у Београду 11 аутомобила који нису продати на јавном надметању за продају службених возила у својини града. Градоначелник Београда Синиша Мали, градски менаџер Горан Весић и помоћници градоначелника, су на свечаности у Скупштини града уручили в.д. директору Градског центра за социјални рад у Београду, Владимиру Илићу, кључеве од аутомобила које је Град Београд донирао Градском центру.

ПОСЕТА ПРЕДСТАВНИЦА ШВЕДСКЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ SWEDISH INTERCOUNTRY ADOPTIONS AUTHORITY И АГЕНЦИЈЕ ЗА УСВАЈАЊЕ ДЕЦЕ ГРАДСКОМ ЦЕНТРУ

02.09.2014
Градски центар за социјални рад у Београду - Одељење Палилула посетиле су представнице шведске организације Swedish Intercountry Adoptions Authority, госпође Карин Јулен, Марие Алм и Лену Ингварсдотер и представнице агенције Аdoptionscentrum (Јелена Јовичић и Јелена Јовановић Хансен) једне од пет агенција чији рад, Swedish Intercountry Adoptions Authority надгледају, прате и са којима сарађују.

Поткатегорије