heder
postavite pitanje
socijlana davanja
informator

emagazin

АКЦИЈОМ “ТРН НАСИЛНИКУ, ЦВЕТ ЖЕНИ” ГЦСР И ИАН ОБЕЛЕЖИЛИ МЕЂУНАРОДНИ ДАН БОРБЕ ПРОТИВ НАСИЉА НАД ЖЕНАМА

25.11.2014
Поводом обележавања 25. Новембра, Међународног дана борбе против насиља над женама Удружење грађана ИАН Међународна Мрежа Помоћи,  је заједно са Градским центром за социјални рад одељење Младеновац организовало трибину и јавну акцију под називом “Трн насилнику, цвет жени”.

UDRUŽENIM SNAGAMA U BORBI PROTIV NASILJA NAD ŽENAMA

25.11.2014

Povodom Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama, Gradski centar za socijalni rad u Beogradu učestvovao je na konferenciji ''Nasilje u porodici sa aspekta relevantnih institucija'' koju je organizovalo Savetovalište protiv nasilja u porodici, a koju je otvorila potpredsednica Vlade Republike Srbije Zorana Mihajlović.

ПОТПИСАН МЕМОРАНДУМ О САРАДЊИ У СПРОВОЂЕЊУ МЕРА СОЦИЈАЛНЕ УКЉУЧЕНОСТИ КОРИСНИКА НОВЧАНЕ СОЦИЈАЛНЕ ПОМОЋИ

17.11.2014
Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Александар Вулин, градоначелник Београда Синиша Мали и вршилац дужности директора Градског центра за социјални рад у Београду Владимир Илић, потписали су данас Меморандуму о сарадњи за спровођење мера социјалне укључености корисника новчане социјалне помоћи.
Меморандум  о сарадњи  потписан је  у  циљу афирмације социјалног укључивања радно способних корисника новчане социјалне помоћи у оквиру система органа Града Београда и предузећа и установа чији је оснивач Град Београд, као и  развијања модалитета сарадње, координације и размене информација између страна потписница и пружања подршке Градском центру за социјални рад у Београду, у поступку спровођења и реализације мера социјалне укључености према радно способним корисницима новчане социјалне помоћи.

ПОТПИСАН УГОВОР О ИЗГРАДЊИ 45 СТАНОВА ЗА СОЦИЈАЛНО СТАНОВАЊЕ У КАМЕНДИНУ

14.11.2014

Градоначелник Београда Синиша Мали, шеф представништва Високог комесаријата Уједињених нација за избеглице Едуардо Арболеда, заменица комесара за избеглице и миграције Републике Србије Светлана Велимировић и вршилац дужности директора Градског центра за социјални рад Владимир Илић потписали су данас уговор којим ће бити омогућена изградња објеката за социјално становање у заштићеним условима, у оквиру пројекта „Подршка побољшању животних услова присилних миграната и затварању колективних центара”. Уговор о изградњи 45 станова у Камендину биће завршени до краја следеће године.

ГРАДСКИ ЦЕНТАР ЗА СОЦИЈАЛНИ РАД У БЕОГРАДУ ПРИЈАТЕЉ КАМПАЊЕ „ЗА ЈАЧЕ И СРЕЋНИЈЕ ПОРОДИЦЕ СА ДЕЦОМ У СРБИЈИ“ КОЈУ СПРОВОДИ УНИЦЕФ УЗ ФИНАНСИЈСКУ ПОДРШКУ ХЕМОФАРМ ФОНДАЦИЈЕ

07.11.2014

Градски центар за социјални рад у Београду, подржао је Кампању коју спроводи УНИЦЕФ уз финансијску подршку Хемофарм фондације. Истраживање које је УНИЦЕФ спровео у сарадњи са Центром за истраживање јавних политика „Срећа и породице са децом у Србији“ има за циљ да се подстакну дебате о начину на који породицу можемо да вратимо у први план, и на који начин јавне политике могу да допринесу срећи деце, односно породице.

Поткатегорије