heder
postavite pitanje
socijlana davanja
informator

emagazin

ДОНАЦИЈА РАЧУНАРА НОРВЕШКЕ АМБАСАДЕ У ОКВИРУ ПРОЈЕКТА "ПСИХОЛОШКО И ПРАВНО ИЗЛЕЧЕЊЕ ЖРТАВА ПОРОДИЧНОГ НАСИЉА"

03.11.2014

Амбасада Краљевине Норвешке у оквиру пројекта "Психолошко  правно излечење жртава породичног насиља" који спроводи ИАН Међународна Мрежа помоћи у партнерству са Градским центром за социјални рад у Београду, донирала је Градском центру за социјални рад у Београду шест рачунара намењених за рад у приградским одељењима ГЦСР-а. У питању су Барајево, Гроцка, Лазаревац, Младеновац, Сопот и Сурчин. Донацију рачунара, као део пројектних активности, руководиоцима одељења уручио је амбасадор Краљевине Норвешке, Нилс Рагнар Камсваг.

ГЦСР НА САЈМУ КЊИГА

30.10.2014
Градски центар за социјални рад у Београду учествовао је на округлом столу у оквиру предстваљања активности Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања на 59. Међународном београдском сајму књига. Тема окрулог стола била је Малолетничка делинквенција , а учешће су поред ГЦСР-а узели и представници  других релевантних институција. Округлом столу присуствовао је вршилац дужности директора ГЦСР-а, Владимир Илић, а у име Градског центра за социјални рад о улози органа старатељства у поступцима према малолетним учиниоцима кривичних дела говорила је Микаина Стевановић, руководилац Одљења за послове планирања и развоја.

ПОСЕТА ГО ОБРЕНОВАЦ ЗБОГ САРАДЊЕ У ИЗГРАДЊИ НОВОГ ОБЈЕКТА ГРАДСКОГ ЦЕНТРА У ОБРЕНОВЦУ

 07.10.2014

Чланица Градског већа задужена за социјалну заштиту, Мирјана Милутиновић и вршилац дужности директора Градског центра за социјални рад у Београду, Владимир Илић посетили су данас Градску општину Обреновац и са Ђорђем Комленским, председником СО Обреновац, у начелу, договорили сарадњу у вези изградње новог објекта ГЦСР-а одељења Обреновац, пошто је претходни уништен у пролећним поплавама.

РЕАЛИЗАЦИЈА ПРОЈЕКТА "ПОДРШКА ПОРОДИЦАМА НА ТЕРИТОРИЈИ ОПШТИНЕ ОБРЕНОВАЦ КОЈЕ СУ У РИЗИКУ И УГРОЖЕНЕ УСЛЕД ПОПЛАВА"

29.9.2014
Градски центар за социјални рад у Београду је, уз финансијску подршку УНИЦЕФ-а и у сарадњи са Центром за заштиту одојчади, деце и омладине, започео реализацију пројекта "Подршка породицама на територији општине Обреновац које су у ризику и угрожене услед поплава".

ОКРУГЛИ СТО: "ЦЕНТРИ ЗА СОЦИЈАЛНИ РАД И УСЛУГЕ ПОДРШКЕ ОСОБАМА СА ИНВАЛИДИТЕТОМ У РЕФОРМСКОМ КОНТЕКСТУ СОЦИЈАЛНЕ ЗАШТИТЕ"

 24.09.2014
Центар за самостални живот особа са инвалидитетом Србије у сарадњи са Градским центром за социјални рад у Београду и уз подршку организације Католичка служба за помоћ -ЦРС, организовао је округли сто за професионалце у општинским центрима за социјални рад на тему "Центри за социјални рад и услуге подршке особама са инвалидитетом у реформском контексту социјалјне заштите". Активно учешће у раду округлог стола узели су Јасмина Ивановић, секретарка за социјалну заштиту Града Београда, као и Владимир Илић, в.д. директора Градског центра за социјални рад у Београду који је говорио о важности стручног поступка центара за социјални рад у процени потреба особа са инвалидитетом за услугама социјалне подршке.

Поткатегорије