heder
postavite pitanje
socijlana davanja
informator

emagazin

ПАКЕТИ ПОМОЋИ ЗА УГРОЖЕНЕ ПОРОДИЦЕ СА ДЕЦОМ ИЗ ЛАЗАРЕВЦА И ОБРЕНОВЦА

23.12.2014
 Градски центар за социјални рад у Београду и Фондација СОС дечија села Србија обезбедили  су и уручили пакете помоћи и дрва за огрев социјално угроженим породицама са територије општина Лазаревац и Обреновац.

РЕАЛИЗАЦИЈА ВАСПИТНИХ НАЛОГА У БЕOГРАДУ

03.12.2014
Градски центар за социјални рад у Београду  учествовао је на завршном скупу који је био организован  у оквиру пројекта "Унапређење примене васпитних налога", који је у својству консултантске куће спровео Републички завод за социјални заштиту. Пројекта представља једну од компоненти ширег реформског програма под називом " Унапређење доступности правде у Србији" који за Министарство правде Републике Србије спроводи IMG- International Management Group под покровитељством Владе Краљевине Норвешке.

ЕФЕКТИ ПРОГРАМА РЕСОЦИЈАЛИЗАЦИЈЕ ДЕЦЕ СА ПРОБЛЕМИМА У ПОНАШАЊУ

 11.12.2014
ИАН Међународна мрежа помоћи и Градски центар за социјални рад у Београду организовали су округли сто на којем су представљена постигнућа двогодишњег заједничког пројекта „ОСТАВИ ДРУГАЧИЈИ ОТИСАК НА СВЕТ“ посвећеном ресоцијализацији деце са проблемима у понашању.

ГЦСР НА САЈУМУ ЗА ТРЕЋЕ ДОБА 55+

02.12.2014
Градски центар за социјални рад у Београду представио се на  манифестацији под називом „Сајам за треће доба 55 +”, у организацији Дневних центара и клубова Геронтолошког центра Београд и у сарадњи са специјализованим магазином „Пензија”. Штанд Градског центра је, током два дана колико је трајао овај сајам, посетило велики број суграђана, који су имали прилику да се упознају са правима и услугама из области социјалне и породичноправне заштите које могу да остваре посредством ГЦСР-а.

НОВОГОДИШЊИ ПАКЕТИЋИ ЗА 2.300 ДЕЦЕ ИЗ СОЦИЈАЛНО УГРОЖЕНИХ ПОРОДИЦА

11.12.2014
Градоначелник Београда Синиша Мали и представници донатора уручили су данас у „Сава центру” новогодишње пакетиће за децу из материјално угрожених породица.
Изражавајући велику захвалност донаторима, „Креди агрикол банци” и компанији „Метро кеш енд кери”, градоначелник је подсетио да ове две компаније већ шест година заредом подржавају ову акцију и да заједно са Градом Београдом обезбеђују пакетиће деци из материјално угрожених породица.

Поткатегорије