heder
postavite pitanje
socijlana davanja
informator

emagazin

ГЦСР НА САЈУМУ ЗА ТРЕЋЕ ДОБА 55+

02.12.2014
Градски центар за социјални рад у Београду представио се на  манифестацији под називом „Сајам за треће доба 55 +”, у организацији Дневних центара и клубова Геронтолошког центра Београд и у сарадњи са специјализованим магазином „Пензија”. Штанд Градског центра је, током два дана колико је трајао овај сајам, посетило велики број суграђана, који су имали прилику да се упознају са правима и услугама из области социјалне и породичноправне заштите које могу да остваре посредством ГЦСР-а.

НОВОГОДИШЊИ ПАКЕТИЋИ ЗА 2.300 ДЕЦЕ ИЗ СОЦИЈАЛНО УГРОЖЕНИХ ПОРОДИЦА

11.12.2014
Градоначелник Београда Синиша Мали и представници донатора уручили су данас у „Сава центру” новогодишње пакетиће за децу из материјално угрожених породица.
Изражавајући велику захвалност донаторима, „Креди агрикол банци” и компанији „Метро кеш енд кери”, градоначелник је подсетио да ове две компаније већ шест година заредом подржавају ову акцију и да заједно са Градом Београдом обезбеђују пакетиће деци из материјално угрожених породица.

АКЦИЈОМ “ТРН НАСИЛНИКУ, ЦВЕТ ЖЕНИ” ГЦСР И ИАН ОБЕЛЕЖИЛИ МЕЂУНАРОДНИ ДАН БОРБЕ ПРОТИВ НАСИЉА НАД ЖЕНАМА

25.11.2014
Поводом обележавања 25. Новембра, Међународног дана борбе против насиља над женама Удружење грађана ИАН Међународна Мрежа Помоћи,  је заједно са Градским центром за социјални рад одељење Младеновац организовало трибину и јавну акцију под називом “Трн насилнику, цвет жени”.

UDRUŽENIM SNAGAMA U BORBI PROTIV NASILJA NAD ŽENAMA

25.11.2014

Povodom Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama, Gradski centar za socijalni rad u Beogradu učestvovao je na konferenciji ''Nasilje u porodici sa aspekta relevantnih institucija'' koju je organizovalo Savetovalište protiv nasilja u porodici, a koju je otvorila potpredsednica Vlade Republike Srbije Zorana Mihajlović.

ПОТПИСАН МЕМОРАНДУМ О САРАДЊИ У СПРОВОЂЕЊУ МЕРА СОЦИЈАЛНЕ УКЉУЧЕНОСТИ КОРИСНИКА НОВЧАНЕ СОЦИЈАЛНЕ ПОМОЋИ

17.11.2014
Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Александар Вулин, градоначелник Београда Синиша Мали и вршилац дужности директора Градског центра за социјални рад у Београду Владимир Илић, потписали су данас Меморандуму о сарадњи за спровођење мера социјалне укључености корисника новчане социјалне помоћи.
Меморандум  о сарадњи  потписан је  у  циљу афирмације социјалног укључивања радно способних корисника новчане социјалне помоћи у оквиру система органа Града Београда и предузећа и установа чији је оснивач Град Београд, као и  развијања модалитета сарадње, координације и размене информација између страна потписница и пружања подршке Градском центру за социјални рад у Београду, у поступку спровођења и реализације мера социјалне укључености према радно способним корисницима новчане социјалне помоћи.

Поткатегорије