heder
postavite pitanje
socijlana davanja
informator

emagazin

ГРАДСКИ ЦЕНТАР ДОМАЋИН СЕДНИЦЕ УО АСОЦИЈАЦИЈЕ ЦСР

06.02.2015

Градски центар за социјални рад у Београду био је домаћин XVIII седнице УО Асоцијације центара за социјални рад Србије. Тема ове седнице била је Утврђивање предлога за Измену и допуне Закона о социјалној заштити. Поред планираних тема које су биле на дневном реду Управни одбор је разматрао питања и дилеме са којима са запослени у центрима за социјални рад свакодневно сусрећу.

ПРЕДСТАВНИЦИ ГРАДА БЕОГРАДА ПОСЕТИЛИ ВИТИНУ И КЛОКОТ НА КИМ

28.01.2015

Делегација Града Београда, у којој су били чланица Градског већа Мирјана Милутиновић и директор Градског центра за социјални рад у Београду Владимир Илић, посетили су српске енклаве на територији Косова и Метохије у општинама Витина и Клокот и том приликом обрадовали децу из ових општина пригодним пакетићима.

ДОНАЦИЈА ЗИМСКЕ ОБУЋЕ ДЕЦИ ИЗ ПОРОДИЦА КОРИСНИКА НОВЧАНЕ СОЦИЈАЛНЕ ПОМОЋИ У ЛАЗАРЕВЦУ И ОБРЕНОВЦУ

12.01.2015

Градски центар за социјални рад у Београду је у сарадњи са UNICEF-ом обезбедио донацију зимске обуће за децу корисника новчане социјалне помоћи са територије општина погођених поплавом, Обреновац и Лазаревац.

ПАКЕТИЋИ ЗА МАЛИШАНЕ ИЗ МАТЕРИЈАЛНО УГРОЖЕНИХ ПОРОДИЦА ИЗ ГРОЦКЕ

31.12.2014

Скупштина општине Гроцка обезбедила је новогодишње пакетиће за децу из социо -материјално угрожених породица са евиденције ГЦСР одељења Гроцка. Одељење Гроцка посетили су председник општине  Стефан Дилберовић и директор ЈКП "Грочански комуналац" Миленко Буквић и том приликом уручили малишаним пакетиће уз незаобилазно сликање са Деда мразом.

НОВЧАНА ПОМОЋ ГРАДА БЕОГРАДА РОДИТЕЉИМА ТРОЈКИ, ЧЕТВОРКИ, ПЕТОРКИ И ДУПЛИХ БЛИЗАЗАНАЦА

26.12.2014
Град Београд је и ове године успео да обезбеди средства за финансијску подршку  родитеља, тројки, четворки, петорки, шесторки или дуплих близанаца, па су им решења Градског центра за социјални рад традиционално уручена на свечаности у Скупштини града.

Поткатегорије