heder
postavite pitanje
socijlana davanja
informator

emagazin

ПАКЕТИЋИ ЗА МАЛИШАНЕ ИЗ МАТЕРИЈАЛНО УГРОЖЕНИХ ПОРОДИЦА ИЗ ГРОЦКЕ

31.12.2014

Скупштина општине Гроцка обезбедила је новогодишње пакетиће за децу из социо -материјално угрожених породица са евиденције ГЦСР одељења Гроцка. Одељење Гроцка посетили су председник општине  Стефан Дилберовић и директор ЈКП "Грочански комуналац" Миленко Буквић и том приликом уручили малишаним пакетиће уз незаобилазно сликање са Деда мразом.

НОВЧАНА ПОМОЋ ГРАДА БЕОГРАДА РОДИТЕЉИМА ТРОЈКИ, ЧЕТВОРКИ, ПЕТОРКИ И ДУПЛИХ БЛИЗАЗАНАЦА

26.12.2014
Град Београд је и ове године успео да обезбеди средства за финансијску подршку  родитеља, тројки, четворки, петорки, шесторки или дуплих близанаца, па су им решења Градског центра за социјални рад традиционално уручена на свечаности у Скупштини града.

ПАКЕТИ ПОМОЋИ ЗА УГРОЖЕНЕ ПОРОДИЦЕ СА ДЕЦОМ ИЗ ЛАЗАРЕВЦА И ОБРЕНОВЦА

23.12.2014
 Градски центар за социјални рад у Београду и Фондација СОС дечија села Србија обезбедили  су и уручили пакете помоћи и дрва за огрев социјално угроженим породицама са територије општина Лазаревац и Обреновац.

РЕАЛИЗАЦИЈА ВАСПИТНИХ НАЛОГА У БЕOГРАДУ

03.12.2014
Градски центар за социјални рад у Београду  учествовао је на завршном скупу који је био организован  у оквиру пројекта "Унапређење примене васпитних налога", који је у својству консултантске куће спровео Републички завод за социјални заштиту. Пројекта представља једну од компоненти ширег реформског програма под називом " Унапређење доступности правде у Србији" који за Министарство правде Републике Србије спроводи IMG- International Management Group под покровитељством Владе Краљевине Норвешке.

ЕФЕКТИ ПРОГРАМА РЕСОЦИЈАЛИЗАЦИЈЕ ДЕЦЕ СА ПРОБЛЕМИМА У ПОНАШАЊУ

 11.12.2014
ИАН Међународна мрежа помоћи и Градски центар за социјални рад у Београду организовали су округли сто на којем су представљена постигнућа двогодишњег заједничког пројекта „ОСТАВИ ДРУГАЧИЈИ ОТИСАК НА СВЕТ“ посвећеном ресоцијализацији деце са проблемима у понашању.

Поткатегорије