heder
postavite pitanje
socijlana davanja
informator

emagazin

ГРАДСКОМ ЦЕНТРУ УРУЧЕНА ЗАХВАЛНИЦА ЗА ДОПРИНОС ТОКОМ ПРОШЛОГОДИШЊИХ ПОПЛАВА

27.02.2015
Градски центар за социјални рад у Београду је на свечаној седници Градског штаба за ванредне ситуације примио захвалницу као институција која је дала велики допринос током прошлогодишњих елементарних непогода.
Примајући ову захвалницу, директор Градског центра за социјални рад у Београду, Владимир Илић се захвалио на овом признању како у своје лично име тако и у име свих запослених у Градском центру.

СВЕЧАНИМ ПОЛАГАЊЕМ КАМЕНА ТЕМЕЉЦА ПОЧЕЛА ИЗГРАДЊА НОВОГ ОБЈЕКТА ГЦСР ОДЕЉЕЊЕ ОБРЕНОВАЦ

17.02.2015

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Александар Вулин, Градоначелник Београда, Синиша Мали, председник општине Обреновац, Мирослав Чучковић и директор Градског центра за социјални рад у Београду, Владимир Илић, у Обреновцу су свечано положили камен темељац и тако озваничили почетак радова на изградњи новог објекта Градског центра за социјални рад у Београду - одељење Обреновац, пошто је претходни потпуно уништен у прошлогодишњим поплавама.

ГРАДСКИ ЦЕНТАР ДОМАЋИН СЕДНИЦЕ УО АСОЦИЈАЦИЈЕ ЦСР

06.02.2015

Градски центар за социјални рад у Београду био је домаћин XVIII седнице УО Асоцијације центара за социјални рад Србије. Тема ове седнице била је Утврђивање предлога за Измену и допуне Закона о социјалној заштити. Поред планираних тема које су биле на дневном реду Управни одбор је разматрао питања и дилеме са којима са запослени у центрима за социјални рад свакодневно сусрећу.

ПРЕДСТАВНИЦИ ГРАДА БЕОГРАДА ПОСЕТИЛИ ВИТИНУ И КЛОКОТ НА КИМ

28.01.2015

Делегација Града Београда, у којој су били чланица Градског већа Мирјана Милутиновић и директор Градског центра за социјални рад у Београду Владимир Илић, посетили су српске енклаве на територији Косова и Метохије у општинама Витина и Клокот и том приликом обрадовали децу из ових општина пригодним пакетићима.

ДОНАЦИЈА ЗИМСКЕ ОБУЋЕ ДЕЦИ ИЗ ПОРОДИЦА КОРИСНИКА НОВЧАНЕ СОЦИЈАЛНЕ ПОМОЋИ У ЛАЗАРЕВЦУ И ОБРЕНОВЦУ

12.01.2015

Градски центар за социјални рад у Београду је у сарадњи са UNICEF-ом обезбедио донацију зимске обуће за децу корисника новчане социјалне помоћи са територије општина погођених поплавом, Обреновац и Лазаревац.

Поткатегорије