heder
postavite pitanje
socijlana davanja
informator

emagazin

ПОТПИСАН СПОРАЗУМ О ФОРМИРАЊУ НАЦИОНАЛНЕ МРЕЖЕ ЗА РАД СА ПОЧИНИОЦИМА НАСИЉА У ПОРОДИЦИ - ОПНА

24.03.2015
Директор Градског центра за социјални рад у Београду, Владимир Илић потписао је у Крагујевцу споразум о формирању Националне мреже за рад са починиоцима насиља у породици. Споразум су и потписалии представници центара за социјални рад из Крагујевца, Ниша, Лесковца, Крушевца, Чачка, Новог Сада, Суботице и невладине организације Кризни центар за мушкарце.

ОДРЖАНА ПРВА СЕДНИЦА АКТИВА ПРАВНИКА

24.03.2015
Након близу седам година паузе, данас је великој сали ГЦСР-а одржана прва конститутивна седница Актива правника, стручног тела састваљеног од свих стручних радника праваника запослених на управно-правним пословима у Градском центру за социјални рад у Београду. 

СТРУЧНИ СКУП: УСЛУГЕ ПРИВРЕМЕНОГ СМЕШТАЈА И ИНТЕРВЕНЦИЈЕ У НЕОДЛОЖНИМ КРИЗНИМ СИТУАЦИЈАМА

04.03.2015

Градски центар за социјални рад у Београду и Завод за васпитање деце и омладине-Прихавтилиште са прихватном станицом Београд, а под покровитељством Секретаријата за социјалну заштиту Града Београда, организовали су дводневни стручни скуп под називом "Услуге привременог смештаја и интервенције у неодложним кризним ситуацијама". Циљ овог скупа је неговање дугогодишње сарадње и заједничког рада на подизању свести о доступности услуга из домена социјалне заштите као и на подизању њиховог квалитета.

ГРАДСКОМ ЦЕНТРУ УРУЧЕНА ЗАХВАЛНИЦА ЗА ДОПРИНОС ТОКОМ ПРОШЛОГОДИШЊИХ ПОПЛАВА

27.02.2015
Градски центар за социјални рад у Београду је на свечаној седници Градског штаба за ванредне ситуације примио захвалницу као институција која је дала велики допринос током прошлогодишњих елементарних непогода.
Примајући ову захвалницу, директор Градског центра за социјални рад у Београду, Владимир Илић се захвалио на овом признању како у своје лично име тако и у име свих запослених у Градском центру.

СВЕЧАНИМ ПОЛАГАЊЕМ КАМЕНА ТЕМЕЉЦА ПОЧЕЛА ИЗГРАДЊА НОВОГ ОБЈЕКТА ГЦСР ОДЕЉЕЊЕ ОБРЕНОВАЦ

17.02.2015

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Александар Вулин, Градоначелник Београда, Синиша Мали, председник општине Обреновац, Мирослав Чучковић и директор Градског центра за социјални рад у Београду, Владимир Илић, у Обреновцу су свечано положили камен темељац и тако озваничили почетак радова на изградњи новог објекта Градског центра за социјални рад у Београду - одељење Обреновац, пошто је претходни потпуно уништен у прошлогодишњим поплавама.

Поткатегорије