heder
postavite pitanje
socijlana davanja
informator

emagazin

УНИЦЕФ ДОНИРАО ДВА АУТОМОБИЛА ГРАДСКОМ ЦЕНТРУ

27.03.2015

Организација УНИЦЕФ донирала је Градском центру за социјални рад у Београду два аутомобила марке Dacia Duster, укупне вредности око четири милиона динара. Донација уатомобила је део активности у оквиру пројкета „Подршка породицама на територији општине Обреновац које су у ризику и угрожене услед поплава“ који реализује ГЦСР уз подршку УНИЦЕФ-a на територији Општине Обреновац, а у сарадњи са Центром за заштиту одојчади, деце и омладине у Београду.

ОДРЖАН РАДНИ САСТАНАК СА ПРЕДСТАВНИЦИМА ВИШЕГ СУДА И ВИШЕГ ЈАВНОГ ТУЖИЛАШТВА

27.03.2015
Данас је у великој сали Градског центра за социјални рад у Београду одржан радни састанак представника ГЦСР-а, Вишег суда у Београду- одљења за малолетнике и Вишег јавног тужилаштва -одељења за малолетнике. Теме састанка биле су изазови и препоруке за унапређење сарадње, представљање плана и програм рада у области рада са децом у сукобу са законом, као и наставак успостављања механизама за примену васпитних налога и посебних обавеза.

ПОТПИСАН СПОРАЗУМ О ФОРМИРАЊУ НАЦИОНАЛНЕ МРЕЖЕ ЗА РАД СА ПОЧИНИОЦИМА НАСИЉА У ПОРОДИЦИ - ОПНА

24.03.2015
Директор Градског центра за социјални рад у Београду, Владимир Илић потписао је у Крагујевцу споразум о формирању Националне мреже за рад са починиоцима насиља у породици. Споразум су и потписалии представници центара за социјални рад из Крагујевца, Ниша, Лесковца, Крушевца, Чачка, Новог Сада, Суботице и невладине организације Кризни центар за мушкарце.

ОДРЖАНА ПРВА СЕДНИЦА АКТИВА ПРАВНИКА

24.03.2015
Након близу седам година паузе, данас је великој сали ГЦСР-а одржана прва конститутивна седница Актива правника, стручног тела састваљеног од свих стручних радника праваника запослених на управно-правним пословима у Градском центру за социјални рад у Београду. 

СТРУЧНИ СКУП: УСЛУГЕ ПРИВРЕМЕНОГ СМЕШТАЈА И ИНТЕРВЕНЦИЈЕ У НЕОДЛОЖНИМ КРИЗНИМ СИТУАЦИЈАМА

04.03.2015

Градски центар за социјални рад у Београду и Завод за васпитање деце и омладине-Прихавтилиште са прихватном станицом Београд, а под покровитељством Секретаријата за социјалну заштиту Града Београда, организовали су дводневни стручни скуп под називом "Услуге привременог смештаја и интервенције у неодложним кризним ситуацијама". Циљ овог скупа је неговање дугогодишње сарадње и заједничког рада на подизању свести о доступности услуга из домена социјалне заштите као и на подизању њиховог квалитета.

Поткатегорије