heder
postavite pitanje
socijlana davanja
informator

emagazin

ОБАВЕШТЕЊЕ

Обавештавамо вас да је фиксна телефонија у већини општинских одељења ГЦСР-а  у прекиду и да информације можете добити позивом броја телефона за следећа одељења:

ПРЕДСТАВНИЦИ ГРАДА И МИНИСТАРСТВА ПРИСУСТВОВАЛИ КОЛЕГИЈУМУ ГЦСР-а

03.04.2015

Државни секретар у Министарству за рад запошљавањ, борачка и социјална питања Ласло Чикош, чланица Градског већа Мирјана Милутиновић, Градска секретарка за социјалну заштиту Наташа Станисављевић, представници МУП-а и руководиоци одељења ГЦСР-а присуствовали су седници Колегијума Градског центра за социјални рад у Београду на којој је представљен Извештај о раду ГЦСР-а за 2014. годину, а говорило се и изради стратегије социјалне заштите, стању у установама и могућим начинима реформе, као и о сарадњи МУП-а и Министарства за рад запошљавање, борачка и социјална питања у збрињавању деце улице где ће Градски центар имати значајну улогу. 

ОБАВЕШТЕЊЕ

Обавештавамо вас да је фиксна телефонија Градског центра за социјални рад у Београду, улица Руска 4, у прекиду и да све информације можете добити позивом на број мобилног телефона 062 80 88 300

УНИЦЕФ ДОНИРАО ДВА АУТОМОБИЛА ГРАДСКОМ ЦЕНТРУ

27.03.2015

Организација УНИЦЕФ донирала је Градском центру за социјални рад у Београду два аутомобила марке Dacia Duster, укупне вредности око четири милиона динара. Донација уатомобила је део активности у оквиру пројкета „Подршка породицама на територији општине Обреновац које су у ризику и угрожене услед поплава“ који реализује ГЦСР уз подршку УНИЦЕФ-a на територији Општине Обреновац, а у сарадњи са Центром за заштиту одојчади, деце и омладине у Београду.

ОДРЖАН РАДНИ САСТАНАК СА ПРЕДСТАВНИЦИМА ВИШЕГ СУДА И ВИШЕГ ЈАВНОГ ТУЖИЛАШТВА

27.03.2015
Данас је у великој сали Градског центра за социјални рад у Београду одржан радни састанак представника ГЦСР-а, Вишег суда у Београду- одљења за малолетнике и Вишег јавног тужилаштва -одељења за малолетнике. Теме састанка биле су изазови и препоруке за унапређење сарадње, представљање плана и програм рада у области рада са децом у сукобу са законом, као и наставак успостављања механизама за примену васпитних налога и посебних обавеза.

Поткатегорије