heder
postavite pitanje
socijlana davanja
informator

emagazin

ОБАВЕШТЕЊЕ

04.05.2015

Обавештавамо вас да је у ГЦСР, ул. Руска бр. 4, поново у функцији фиксна телефонија и то два броја на која можете добити све потребне информације: 011 26 52 544 и 011 26 50 542

РАДОВИ НА ИЗГРАДЊИ НОВЕ ЗГРАДЕ ЦЕНТРА ЗА СОЦИЈАЛНИ РАД ТЕКУ ПО ПЛАНУ

02.05.2015
Пре нешто више од два месеца почели су радови на изградњи нове зграде Центра за социјални рад у Обреновцу. У будућем објекту, поред Центра, биће смештене и филијале Фонда ПИО и РФЗО. Данас су радове обишли представници Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања и општине Обреновац.

ОБАВЕШТЕЊЕ

Обавештавамо вас да је фиксна телефонија у већини општинских одељења ГЦСР-а  у прекиду и да информације можете добити позивом броја телефона за следећа одељења:

ПРЕДСТАВНИЦИ ГРАДА И МИНИСТАРСТВА ПРИСУСТВОВАЛИ КОЛЕГИЈУМУ ГЦСР-а

03.04.2015

Државни секретар у Министарству за рад запошљавањ, борачка и социјална питања Ласло Чикош, чланица Градског већа Мирјана Милутиновић, Градска секретарка за социјалну заштиту Наташа Станисављевић, представници МУП-а и руководиоци одељења ГЦСР-а присуствовали су седници Колегијума Градског центра за социјални рад у Београду на којој је представљен Извештај о раду ГЦСР-а за 2014. годину, а говорило се и изради стратегије социјалне заштите, стању у установама и могућим начинима реформе, као и о сарадњи МУП-а и Министарства за рад запошљавање, борачка и социјална питања у збрињавању деце улице где ће Градски центар имати значајну улогу. 

ОБАВЕШТЕЊЕ

Обавештавамо вас да је фиксна телефонија Градског центра за социјални рад у Београду, улица Руска 4, у прекиду и да све информације можете добити позивом на број мобилног телефона 062 80 88 300

Поткатегорије