heder
postavite pitanje
socijlana davanja
informator

emagazin

30 ГОДИНА САВЕТОВАЛИШТА ЗА БРАК И ПОРОДИЦУ

01.06.2015
Саветовалиште за брак и породицу Градског центра за социјални рад у Београду обележило је данас 30 година од оснивања. Годишњица је обележена радно у просторијама Саветовaлишта у Руској бр. 4. Тим стручњака свакодневно се труди да кроз саветодавни и психотерасписјки рад помогне Београђанима да реше своје породичне или брачне проблеме. Услуге које пружа Сaветовалиште су бесплатне и у 2014. години евидентирано је 1.245 случајева, односно појединаца, парова и породица.

У ГЦСР ОДРЖАН САСТАНАК "ПРЕВЕНЦИЈА ИЗДВАЈАЊА ДЕЦЕ ИЗ ПОРОДИЦА"

28.05.2015
 У просторијама  Градског центра за социјални рад у Београду одржан је састанак на тему "Превенција издвајања деце из породица". Овoj информативнoj сесији  присуствовали су представници Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, УНИЦЕФ-а, Удружења стручних радника социјалне заштите Србије, Покрајинског завода за социјалнузаштиту, Центра за заштиту одојчади, деце и омладине, као и руководиоци општинских одељења и руководиоци службе за децу и младе ГЦСР-а.

ГЦСР НА ДРУГОМ САЈУМУ ЗА ТРЕЋЕ ДОБА

27.05.2014
Градски центар за социјални рад у Београду по други пут се представио на  манифестацији под називом „Сајам за треће доба 55 +” која се 25. и 26. маја одржавала на Београдском сајму у организацији специјализованог магазина „Пензија”, уз подршку Геронтолошког центра Београд. Штанд Градског центра је, током два дана посетило велики број суграђана који су имали прилику да се упознају са правима и услугама из области социјалне и породичноправне заштите које могу да остваре посредством ГЦСР-а.

ОБАВЕШТЕЊЕ

04.05.2015

Обавештавамо вас да је у ГЦСР, ул. Руска бр. 4, поново у функцији фиксна телефонија и то два броја на која можете добити све потребне информације: 011 26 52 544 и 011 26 50 542

РАДОВИ НА ИЗГРАДЊИ НОВЕ ЗГРАДЕ ЦЕНТРА ЗА СОЦИЈАЛНИ РАД ТЕКУ ПО ПЛАНУ

02.05.2015
Пре нешто више од два месеца почели су радови на изградњи нове зграде Центра за социјални рад у Обреновцу. У будућем објекту, поред Центра, биће смештене и филијале Фонда ПИО и РФЗО. Данас су радове обишли представници Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања и општине Обреновац.

Поткатегорије