heder
postavite pitanje
socijlana davanja
informator

emagazin

ПОСЛА У ПОЉОПРИВРЕДИ ИМА, АЛИ НЕМА РАДНИКА

22.06.2015.
Директор Градског центра за социјални рад, Владимир Илић, учествовао је у  акцији бербе повртарских култура, на пољопривредном газдинству "Јовањица д.о.о." код Старе Пазове, у којој су поред министра за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Александра Вулина, учествовали и зaпослени у том министарству. Овом акцијом, скренута је пажња на сезонске послове, за које постоји мало интересовање, иако зарада за обављање истих није занемарљива.

РЕНОВИРАЊЕ ОБЈЕКТА ОДЕЉЕЊА СТАРИ ГРАД ГРАДСКОГ ЦЕНТРА ЗА СОЦИЈАЛНИ РАД У БЕОГРАДУ

17.06.2015.

У Градском центру за социјани рад у Београду, Одељење Стари град, почели су радови на комплетном реновирању дела објекта који користи ГЦСР за обављање своје делатности. Запослени у Одељењу Стари град, поред стручног рада, учествују у радовима на адаптацији својих радних просторија.

ИЗГРАДЊА СТАНОВА ЗА СОЦИЈАЛНО УГРОЖЕНЕ У КАМЕНДИНУ

10.06.2015.

Директор Градског центра за социјални рад у Београду, Владимир Илић, обишао је изградњу 45 станова у насељу Камендин у којима ће бити смештени интерно расељени и социјално најугроженије породице. Изградња станова биће завршена до краја године, а усељење се планира за почетак 2016. године.

ОБНОВЉЕН ПУНКТ НАРОДНЕ КУХИЊЕ У ЛАЗАРЕВЦУ

02.06.2015
Директор Градског центра за социјални рад у Београду, Владимир Илић, у уторак 2. јуна, присуствовао је отварању реновираног пункта народне кухиње у Лазаревцу. Обновљени објекат, који је оштећен у прошлогодишњим поплавама, посетили су и Мирјана Милутиновић, чланица Градског већа, Наташа Станисављевић, градскa секретарка Секретаријата за социјалну заштиту, Бојан Стевић, заменик председника општине Лазаревац и Весна Јовановић, регионална координаторка програма социјалне и економске инклузије у организацији „Care International Balkan“.

ОБЕЛЕЖЕНО 40 ГОДИНА ОДЕЉЕЊА ЛАЗАРЕВАЦ

02.06.2015
Градски центар за социјални рад у Београду одељење Лазаревац свечаном Скупштином обележио је 40 година постојања. Свечаности која је одржана у сали општине Лазаревац присустволи су директор Градског центра за социјални рад у Београду Владимир Илић, заменик председника општине Лазаревац Бојан Стевић, председница општинског Савета за социјану заштиту Мирјана Дамњановић, начелник полиције, представници образовних, здравстевних и други сараднчких локалних иниституција као и представници невладиног сектора, затим руководство,  запослени у ГЦСР одељење Лазаревац, пензионери и други бројни гости.

Поткатегорије