heder
postavite pitanje
socijlana davanja
informator

emagazin

ОБНОВЉЕН ПУНКТ НАРОДНЕ КУХИЊЕ У ЛАЗАРЕВЦУ

02.06.2015
Директор Градског центра за социјални рад у Београду, Владимир Илић, у уторак 2. јуна, присуствовао је отварању реновираног пункта народне кухиње у Лазаревцу. Обновљени објекат, који је оштећен у прошлогодишњим поплавама, посетили су и Мирјана Милутиновић, чланица Градског већа, Наташа Станисављевић, градскa секретарка Секретаријата за социјалну заштиту, Бојан Стевић, заменик председника општине Лазаревац и Весна Јовановић, регионална координаторка програма социјалне и економске инклузије у организацији „Care International Balkan“.

ОБЕЛЕЖЕНО 40 ГОДИНА ОДЕЉЕЊА ЛАЗАРЕВАЦ

02.06.2015
Градски центар за социјални рад у Београду одељење Лазаревац свечаном Скупштином обележио је 40 година постојања. Свечаности која је одржана у сали општине Лазаревац присустволи су директор Градског центра за социјални рад у Београду Владимир Илић, заменик председника општине Лазаревац Бојан Стевић, председница општинског Савета за социјану заштиту Мирјана Дамњановић, начелник полиције, представници образовних, здравстевних и други сараднчких локалних иниституција као и представници невладиног сектора, затим руководство,  запослени у ГЦСР одељење Лазаревац, пензионери и други бројни гости.

30 ГОДИНА САВЕТОВАЛИШТА ЗА БРАК И ПОРОДИЦУ

01.06.2015
Саветовалиште за брак и породицу Градског центра за социјални рад у Београду обележило је данас 30 година од оснивања. Годишњица је обележена радно у просторијама Саветовaлишта у Руској бр. 4. Тим стручњака свакодневно се труди да кроз саветодавни и психотерасписјки рад помогне Београђанима да реше своје породичне или брачне проблеме. Услуге које пружа Сaветовалиште су бесплатне и у 2014. години евидентирано је 1.245 случајева, односно појединаца, парова и породица.

У ГЦСР ОДРЖАН САСТАНАК "ПРЕВЕНЦИЈА ИЗДВАЈАЊА ДЕЦЕ ИЗ ПОРОДИЦА"

28.05.2015
 У просторијама  Градског центра за социјални рад у Београду одржан је састанак на тему "Превенција издвајања деце из породица". Овoj информативнoj сесији  присуствовали су представници Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, УНИЦЕФ-а, Удружења стручних радника социјалне заштите Србије, Покрајинског завода за социјалнузаштиту, Центра за заштиту одојчади, деце и омладине, као и руководиоци општинских одељења и руководиоци службе за децу и младе ГЦСР-а.

ГЦСР НА ДРУГОМ САЈУМУ ЗА ТРЕЋЕ ДОБА

27.05.2014
Градски центар за социјални рад у Београду по други пут се представио на  манифестацији под називом „Сајам за треће доба 55 +” која се 25. и 26. маја одржавала на Београдском сајму у организацији специјализованог магазина „Пензија”, уз подршку Геронтолошког центра Београд. Штанд Градског центра је, током два дана посетило велики број суграђана који су имали прилику да се упознају са правима и услугама из области социјалне и породичноправне заштите које могу да остваре посредством ГЦСР-а.

Поткатегорије