heder
postavite pitanje
socijlana davanja
informator
emagazin

Нови аутомобил за Градски центар за социјални рад у Београду

08.02.2017.

Драган Тодоровић, државни секретар у Министарству за рад запошљавање, борачка и социјална питања уручио је данас кључеве новог аутомобила марке „Fiat Tipo“, Владимиру Илићу, директору Градског центра за социјални рад у Београду.

“Ново возило ће допринети бољем функционисању Центра и побољшању услуга које он пружа. Сигуран сам да  је овај подршке министарства од великог значаја, нарочито имајући у виду и то што је Градски центар највећа установа социјалне зштите у земљи” рекао је Тодорвић.

Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања определило је одређена новчана средства Градском центру за социјални рад у Београду у 2016. години за набавку четири нова аутомобила као вид техничке подршке у раду са корисницима. 

„Као установа која има близу 100.000 корисника у 17 општинских одељења, у којима се непосредно ради са корсницима, свакодневно се дешава да се аутомобили или нешто од техничке опреме поквари и да је то неопхпдно заменити.  Дотрајала возила која смо до сада користили врло често су се кварила или нису била у функцији, што је доста отежалвало и успоравало наш рад на терену. Сада се то променило, захваљујући ресорном министарству, обновили смо возни парк и са ова четири нова аутомобила значајно ће нам бити олакашан рад, а и наше услуге кориснцима ће бити брже, нарочито кадаје реч о збрињавању “деце улице” и другим хитним и неодложним интервенцијама.“ рекао је Владимир Илић, прилком примопредаје кључева.