heder
postavite pitanje
socijlana davanja
informator

emagazin

ГО Звездара донирала Градском центру ауто седишта за превоз деце

Милош Игњатовић, председник ГО Звездара уричио је пет ауто седишта за превоз деце Зорици Павловић, директорки Градског центра за социјални рад у Београду (ГЦСР). Захваљујући овој донацији, у оквиру врешња законом предвиђених дужности бриге о деци, осигуран је безбедан превоз деце у службеним аутомобилима Градског центра за социјални раду Београду.

Подршка родитељима тројки, четворки и дуплих близанаца

Градоначелник Београда проф. др Зоран Радојичић, секретарка за социјалну заштиту Наташа Станисављевић, директорка Градског центра за социјални рад у Београду  Зорица Павловић и помоћница директора Градског центра за социјални рад у Београду Јована Вазура уручили су у Старом двору решења о додели новчане помоћи као вид подршке родитељима тројки, четворки и дуплих близанаца.

Градски центар за социјални рад у Београду обележио 27 година рада

Поводом обележавања 27 година рада Градског центра за социјални рад у Београду, у име Града Београда, оснивача Градског центра, догађају су присуствовали заменик градоначелника Горан Весић и секретарка за социјалну заштиту Наташа Станисављевић. Обележавању годишњице  присуствовали су и Сузана Мишић, вршилац дужности помоћника министра за рад, запошљавање, борачка и социјална питања са сарадницима, представници Министарства унутрашњих послова, Комуналне полиције, установа социјалне заштите, сарадничких институција, медија као и Јована Вазура, помоћник директора ГЦСР, руководиоци и запослени у ГЦСР.  

Представљен "Информатор за особе са инвалидитетом о правима и услугама у систему социјалне заштите"

3.12.2018
Поводом Међународног дана особа са инвалидитетом, члан Градског већа Драгомир Петронијевић и секретарка за социјалну заштиту Наташа Станисављевић присуствовали су округлом столу „Унапређење положаја – запошљавање и инклузије особа са инвалидитетом у друштву” на којем је представљен и "Информатор за особе са инвалидитетом о правима и услугама у систему социјалне заштите", који је приредио Градски центар за социјални рад у Београду уз подршку Секретаријата за социјалну заштиту. Овај догађај у Старом двору организовало је Удружење особа са инвалидитетом Београд.

ОБАВЕШТЕЊЕ

Обавештавамо родитеље тројки, четворки, петорки, шесторки и дуплих близанаца, да од  01. новембра 2018. године могу поднети захтев и потребну документацију за остваривање права на Сталну новачану помоћ која је предвиђена Одлуком о правима и услугама социјалне заштите града Београда (члан 68.)
Захтев и потребна документација подноси се у Градском центру за социјални рад у Београду улица Руска бр. 4
За све додатне информације родитељи се могу обратити на број телефона: 011 2650 329 или путем електронске поште: sanja.patric@gcsrbg.org

Поткатегорије