heder
postavite pitanje
socijlana davanja
informator

emagazin

Подршка родитељима тројки, четворки и дуплих близанаца

Градоначелник Београда проф. др Зоран Радојичић, секретарка за социјалну заштиту Наташа Станисављевић, директорка Градског центра за социјални рад у Београду  Зорица Павловић и помоћница директора Градског центра за социјални рад у Београду Јована Вазура уручили су у Старом двору решења о додели новчане помоћи као вид подршке родитељима тројки, четворки и дуплих близанаца.

Градски центар за социјални рад у Београду обележио 27 година рада

Поводом обележавања 27 година рада Градског центра за социјални рад у Београду, у име Града Београда, оснивача Градског центра, догађају су присуствовали заменик градоначелника Горан Весић и секретарка за социјалну заштиту Наташа Станисављевић. Обележавању годишњице  присуствовали су и Сузана Мишић, вршилац дужности помоћника министра за рад, запошљавање, борачка и социјална питања са сарадницима, представници Министарства унутрашњих послова, Комуналне полиције, установа социјалне заштите, сарадничких институција, медија као и Јована Вазура, помоћник директора ГЦСР, руководиоци и запослени у ГЦСР.  

Представљен "Информатор за особе са инвалидитетом о правима и услугама у систему социјалне заштите"

3.12.2018
Поводом Међународног дана особа са инвалидитетом, члан Градског већа Драгомир Петронијевић и секретарка за социјалну заштиту Наташа Станисављевић присуствовали су округлом столу „Унапређење положаја – запошљавање и инклузије особа са инвалидитетом у друштву” на којем је представљен и "Информатор за особе са инвалидитетом о правима и услугама у систему социјалне заштите", који је приредио Градски центар за социјални рад у Београду уз подршку Секретаријата за социјалну заштиту. Овај догађај у Старом двору организовало је Удружење особа са инвалидитетом Београд.

ОБАВЕШТЕЊЕ

Обавештавамо родитеље тројки, четворки, петорки, шесторки и дуплих близанаца, да од  01. новембра 2018. године могу поднети захтев и потребну документацију за остваривање права на Сталну новачану помоћ која је предвиђена Одлуком о правима и услугама социјалне заштите града Београда (члан 68.)
Захтев и потребна документација подноси се у Градском центру за социјални рад у Београду улица Руска бр. 4
За све додатне информације родитељи се могу обратити на број телефона: 011 2650 329 или путем електронске поште: sanja.patric@gcsrbg.org

Градски центар добио два нова аутомобила

12.10.2018

Заменик градоначелника Горан Весић и секретарка за социјалну заштиту Наташа Станисављевић уручили су данас кључеве од аутомобила директорки Градског центра за социјални рад у Београду Зорици Павловић. Заменик градоначелника је том приликом прецизирао да је Град Београд обезбедио два теренска аутомобила марке „FIAT 500 L”  који ће се користити за потребе Одељења Земун и Нови Београд.

Поткатегорије