heder

Делегација Шангаја посетила Градски центар

Делегација Града Шангаја, предвођена Куанг Пенгом, замеником директора Бироа за послове са грађанима, посетила је Градски центар за социјални рад у Београду Одељење Врачар. Циљ посете био је да се гости из Кине упознају са системом функционисања и начином на који се социјалне услуге спроводе у Граду Београду.
Пре посете Градском центру, шангајску делегацију у Старом двору угостио је члан Градског већа Драгомир Петронијевић, а састанку су присуствовали и Јасмина Ивановић, подсекретар Секретаријата за социјалну заштиту, Јована Вазура, помоћница директора Градског центра за социјални рад у Београду, као и Невенка Никић Симатковић, директорка Прихватилишта за одрасла и стара лица. 

Одељење Врачар на новој адреси

Заменик градоначелника Горан Весић обишао је нове просторије Градског центра за социјални рад у Београду – Одељење Врачар у Улици Саве Текелије 10. Овом догађају присуствовали су и помоћник градоначелника Александар Марковић, чланица Градског већа Елена Билић, секретарка за социјалну заштиту Наташа Станисављевић, председник општине Врачар проф. др Милан Недељковић, директорка Градског центра за социјални рад у Београду Зорица Павловић и помоћница директора Јована Вазура.

Отворене нове просторије Градског центра у Сурчину

Oдељење Сурчин Градског центра за социјални рад у Београду преселило се у нове просторије које се налазе у Војвођанској улици број 80. Захваљујући Граду Београду и Секретаријату за социјалну заштиту који је препознао потребу за бољим условима рада запослених у ГЦСР као и корисника Одељења Сурчин, обезбеђен је нов простор за рад као и финансијска средства за његову адаптацију.

Зорица Павловић изабрана за директора Градског центра за социјални рад у Београду

Одборници Скупштине Београда су на трећој седници, која је одржана 26. јуна 2018. године, донели одлуку о именовању Зорице Павловић за директора Градског центра за социјални рад у Београду.

Одржан радни састанак представника ГЦСР-а, Суда и Тужилаштва

У Градском центру за социјални рад у Београду одржан је редован годишњи радни састанак представника ГЦСР-а, Вишег суда у Београду- одељења за малолетнике и Вишег јавног тужилаштва - одељења за малолетнике. Теме састанка биле су досадашњи токови сарадње развој и унапређење квалитета рада, као и представљање плана и програма у области рада са децом у сукобу са законом.

Поткатегорије