GC BEOGRAD

Компанија „Азвирт” обезбедила пакете помоћи најугроженијим кориснцима

 Обавештење
Компанија „Азвирт” обезбедила пакете помоћи најугроженијим кориснцима

Компанија „Азвирт” донирала је 280 пакета помоћи намењених корисницима новчане социјалне помоћи и народних кухиња старијим од 65 година који живе сами. Заменик градоначелника Горан Весић и генерални директор компаније „Азвирт” Мурат Туркоглу уручили су пакет помоћи једном од корисника социјалне новчане помоћи са Врачара. Догађају су присуствовали и градска секретарка за социјалну заштиту Наташа Станисављевић, директорка Градског центра за социјални рад Зорица Павловић, председник општине Врачар Милан Недељковић, као и представници компаније „Азвирт” и Амбасаде Азербејџана.
Весић је истакао да Град Београд води одговорну политику када је у питању помоћ најугроженијима.
– Једна од тих категорија су и они суграђани који су старији од 65 година, који немају пензију и који су примаоци наше помоћи. Ми имамо довољно средстава у буџету да обезбедимо помоћ за њих и на коју они имају право по нашим одлукама и по закону, али увек је добродошла помоћ и друштвено одговорних компанија. Једна од таквих је и компанија „Азвирт” и срећан сам што су пронашли могућност да обезбеде 280 јако добрих пакета за наше кориснике на територији града. На Врачару има 12 корисника из те категорије и данас смо заједнички уручили један од тих пакета.– истакао је Весић.
Генерални директор компаније „Азвирт” Мурат Туркоглу истакао је да ова интернационална грађевинска компанија у Србији запошљава 90 одсто домаће радне снаге.
– Зато је једино природно да у тешким временима стојимо раме уз раме са Србијом настојећи да истовремено стално унапређујемо добре односе између Србије и Азербејџана – казао је Туркоглу.
Овом приликом директорка Градског центра Зорица Павловић уручила је захвалницу компанији „Азвирт“ која препознала потребу и обезбедила помоћ најугорженијим корисницима Градског центра.
Донација пакета састоји се из 18 основних прехрамбених и хигијенских средстава и биће упућена старачко-самачким домаћинствима – корисницима народне кухиње и новчане социјалне помоћи у свих 17 Одељења Градског центра.

Извор: Беоинфо




Претрага

Кол Центар

magazin
 

ЕЛЕКТРОНСКИ МАГАЗИН

Информатор

Информације о социјалним давањима

Архиве

Skip to content