GC BEOGRAD

GCSR na prvom „Elle Active Forumu“ u Beogradu

GCSR na prvom „Elle Active Forumu“ u Beogradu

Direktorka Gradskog centra za socijalni rad u Beogradu, Zorica Pavlović i Višnja Milivojević, psiholog i rukovodilac Odeljenja Surčin GCSR, učestvovale su na prvom „Elle Active Forumu” u Beogradu, koji je organizovan po uzoru na „Elle Active Forum“ koji se svake godine organizuje u Francuskoj. Ovaj događaj bavio se temama rodne ravnopravnosti, profesionalnim razvojem, ženskim pravima, modom i poboljšanjem mentalnog zdravlja u svakodnevnom životu.

Predstavnice Gradskog centra uzele su učešće na prvom panelu koji se bavio temom usvajanja u Srbiji, rodnom politikom i reproduktivnim pravima. Ovaj panel pozabavio se time kakvi su uslovi, procedure, pitanja i dileme sa kojima se suočavaju ljudi u ovom procesu, ali i pravilnim usmeravanjem za usvajanje u Srbiji.

Na ovom panelu učesnici su bili i art direktorka u Adria Media magazinima Zorica Obradović Lončar, i osnivačica i direktorka Centra za biopolitičku edukaciju Marija Ratković, dok je moderator bila novinarka Ivana Zarić. „Elle Active Forum” održan je u Prodajnom centru Belgrade Waterfront, a ceo događaj je bio uokviren panelima i stručnim radioniciama.

Pretraga

Kol Centar

magazin
 

ELEKTRONSKI MAGAZIN

Informator

Informacije o socijalnim davanjima

Arhive

Skip to content