GC BEOGRAD

U toku rekonstrukcija i adaptacija objekta Odeljenja Grocka

U toku rekonstrukcija i adaptacija objekta Odeljenja Grocka

Radovi na kompletnoj rekonstrukciji i adaptaciji objekta Odeljenja Grocka -Gradskog centra za socijalni rad u Beogradu i prostorija kluba za stare, odvijaju se u skladu planiranim  i trenutno je završeno oko šezdeset odsto radova. Ovo je je ujedno i prva adaptacija i ulaganje u objekat posle 36 godina kada je objekat i useljen.
Sekretarka za socijalnu zaštitu Nataša Stanisavljević, predsednik opštine Grocka Dragan Pantelić i Silvia Alavanja pomoćnica direktora Gradskog centra za socijalni rad u Beogradu obišli su radove na objektu. Gradska sekretarka je ovom prilikom precizirala da će objekat korisnicima i zaposlenima biti ponovo dostupan sredinom decembra.
– Ovde je zaposleno sedamnaest socijalnih radnika i ima više od 4.400 korisnika, zbog čega je važno da uslovi budu najbolji mogući. Takođe, oko tri stotine najstarijih sugrađana svaki dan koriste ovaj prostor, zbog čega će biti nabavljen kompletno novi nameštaj, vraćena bilijarska sala i druge društvene igre koje vole – rekla je Nataša Stanisavljević.
Ona je najavila da će se i ostali klubovi za penzionere u ovoj opštini renovirati ili će biti uloženo u inoviranje sadržaja. 
– Odgovorno sprovodimo socijalnu politiku, ulažemo u objekte socijalne zaštite zato što nam je važno da korisnici imaju najbolje uslove – navela je Nataša Stanisavljević. 
Gradska sekretarka za socijalnu zaštitu precizirala je da čitav objekat ima nešto više od šest stotina kvadrata, te da će biti uloženo oko 27 miliona dinara.
Izvor: Beoinfo/GCSR

Pretraga

Kol Centar

magazin
 

ELEKTRONSKI MAGAZIN

Informator

Informacije o socijalnim davanjima

Arhive

Skip to content