GC BEOGRAD

У току реконструкција и адаптација објекта Одељења Гроцка

У току реконструкција и адаптација објекта Одељења Гроцка

Радови на комплетној реконструкцији и адаптацији објекта Одељења Гроцка -Градског центра за социјални рад у Београду и просторија клуба за старе, одвијају се у складу планираним  и тренутно је завршено око шездесет одсто радова. Ово је је уједно и прва адаптација и улагање у објекат после 36 година када је објекат и усељен.
Секретарка за социјалну заштиту Наташа Станисављевић, председник општине Гроцка Драган Пантелић и Силвиа Алавања помоћница директора Градског центра за социјални рад у Београду обишли су радове на објекту. Градска секретарка је овом приликом прецизирала да ће објекат корисницима и запосленима бити поново доступан средином децембра.
– Овде је запослено седамнаест социјалних радника и има више од 4.400 корисника, због чега је важно да услови буду најбољи могући. Такође, око три стотине најстаријих суграђана сваки дан користе овај простор, због чега ће бити набављен комплетно нови намештај, враћена билијарска сала и друге друштвене игре које воле – рекла је Наташа Станисављевић.
Она је најавила да ће се и остали клубови за пензионере у овој општини реновирати или ће бити уложено у иновирање садржаја. 
– Одговорно спроводимо социјалну политику, улажемо у објекте социјалне заштите зато што нам је важно да корисници имају најбоље услове – навела је Наташа Станисављевић. 
Градска секретарка за социјалну заштиту прецизирала је да читав објекат има нешто више од шест стотина квадрата, те да ће бити уложено око 27 милиона динара.
Извор: Беоинфо/ГЦСР

Претрага

Кол Центар

magazin
 

ЕЛЕКТРОНСКИ МАГАЗИН

Информатор

Информације о социјалним давањима

Архиве

Skip to content